Armie Hammer: Σε θεραπευτική δομή μετά τις κατηγορίες για βιασμό

POP UP TEAM
/
10 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο ηθοποιός ξεκίνησε ένα θεραπευτικό πρόγραμμα παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ο Armie Hammer μπήκε σε μια θεραπευτική δομή στο Orlando μετά τις κατηγορίες εναντίον του για βιασμό και βιαιοπραγία.

Τον περασμένο Μάρτιο μια 24χρονη γυναίκα, η Effie όπως συστήθηκε για να μην αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα, κατηγόρησε τον διάσημο ηθοποιό για βιασμό και σωματική βία. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε μαζί με τη δικηγόρο της Gloria Allred, η γυναίκα δήλωσε ότι ο star “με κακοποίησε πνευματικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά”.

Η αστυνομία είχε επιβεβαιώσει ότι ο Hammer ήταν ο κύριος ύποπτος στην έρευνα που είχε ξεκινήσει μετά τον βιασμό της γυναίκας, αλλά ο ίδιος ο ηθοποιός αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Μάλιστα αρνήθηκε ότι έγραψε τα μηνύματα που δημοσιεύτηκαν και αφορούσαν σε συνομιλίες του με την Effie που περιλάμβαναν σεξουαλικές φαντασιώσεις με αναφορές στον κανιβαλισμό.

Ο ηθοποιός από τότε έχει σταματήσει να εργάζεται αφού ‘απολύθηκε’ από τα projects στα οποία συμμετείχε, ενώ η σύζυγός του πήρε αποστάσεις από εκείνον και εστίασε στη φροντίδα των παιδιών της. Το τελευταίο δημοσίευμα του Vanity Fair αναφέρει ότι ο Hammer μπήκε σε θεραπευτικό πρόγραμμα παρά το γεγονός ότι έχει αρνηθεί τις κατηγορίες.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved