Kanye West – Irina Shayk: Ρομαντικό ταξίδι για δύο στη Γαλλία

POP UP TEAM
/
11 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Οι φωτογραφίες του νέου ζευγαριού της showbiz από το πρόσφατο ταξίδι τους.

Η Kim Kardashian ευχήθηκε στον Kanye West στο Instagram για τα γενέθλιά του γράφοντας ‘Χρόνια Πολλά, θα σε αγαπώ για πάντα’, όμως οι ευχές της τον βρήκαν στο πλευρό άλλης γυναίκας.

Οι φήμες που ήθελαν τον Kanye West και την Irina Shayk να είναι μαζί μετά τον χωρισμό του με την Kardashian φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται αφού πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του ζευγαριού από ένα ταξίδι τους στη Γαλλία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Kanye και η Irina που γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια μέσω επαγγελματικών projects τους, πλέον είναι ζευγάρι και μάλιστα ο ράπερ την κάλεσε στη Γαλλία για να περάσουν μαζί τα γενέθλιά του.

Δημοσίευμα του People αναφέρει ότι “γνωρίζονται επαγγελματικά εδώ και χρόνια. Ξεκίνησε να την κυνηγάει πριν λίγες εβδομάδες. Ο Kanye είναι πολύ πειστικός άντρας” εξηγώντας ότι ταξίδεψαν στην Γαλλία κι έμειναν στο Villa La Coste. “Έβγαιναν στη Νέα Υόρκη πριν γιορτάσουν τα γενέθλιά του στη Γαλλία. Εκείνη μοιάζει ερωτοχτυπημένη. Την κάλεσε στη Γαλλία και δέχτηκε με χαρά. Δεν βγαίνουν επίσημα αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές” ανέφερε το δημοσίευμα.

Η Shayk είχε συνεργαστεί ως μοντέλο για την Yeezy ενώ είχε εμφανιστεί και στο βίντεο κλιπ του ράπερ για το τραγούδι ‘Power’. Ο Kanye West χώρισε με την Kim Kardashian με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά τον περασμένο Φεβρουάριο όταν εκείνη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από έξι χρόνια γάμου.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved