Kardashians: Τέλος εποχής- Οι βασίλισσες του reality λένε απόψε αντίο

POP UP TEAM
/
11 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Μετά από 14 χρόνια ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού.

Ήταν 14 Οκτωβρίου 2007 όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά από το E! Entertainment το reality Keeping Up With The Kardashians, το οποίο θα έκανε επανάσταση στην αμερικανική τηλεόραση.

Η οικογένεια Kardashian, οι κόρες του διάσημου δικηγόρου Robert Kardashian ο οποίος είχε πεθάνει τέσσερα χρόνια πριν (ήταν γνωστός σε όλο τον κόσμο ως συνήγορος του O. J. Simpson), Kim, Kourtney και Khloe, ο γιος του Rob, η συζυγός του, Kris, ο νέος της σύζυγος, Bruce Jenner, και οι κόρες του, Kendall και Kylie, θα ζούσαν την κάθε στιγμή τους -αποθεωτική ή ντροπιαστική, βαρετή ή συναρπαστική- μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών!

Tο KUWTK αποτέλεσε ιδέα του Ryan Seacrest ο οποίος είναι και παραγωγός. Το reality έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβρη του 2007 ενώ η 15η σεζόν ολοκληρώθηκε στις 5 Αυγούστου 2018.

Οι stars της οικογένειας απόψε αποχαιρετούν το reality show που τις έκανε περισσότερο διάσημες από όσο μπορούσαν να φανταστούν, ανέβασε τη δημοτικότητά τους και τους χάρισε μερικά (ή μάλλον, πάρα πάρα πολλά) εκατομμύρια στους λογαριασμούς τους.

Οι πρωταγωνιστές
Στο reality πρωταγωνιστούν κυρίως οι τρεις αδελφές Kim, Kourtney και Khloe Kardashian καθώς και οι ετεροθαλείς αδελφές τους, Kendall και Kylie. Πολύ συχνά είδαμε να εμφανίζονται οι γονείς τους, Kris και Bruce Jenner, αλλά και ο αδελφός τους, Rob Kardashian.

Η ιδέα της δημιουργίας ενός οικογενειακού reality ήρθε το 2006, όταν η Kris Jenner έδειξε ενδιαφέρον να εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή μαζί με την οικογένειά της. Ο παραγωγός Ryan Seacrest, ο οποίος έχει τη δική του εταιρία παραγωγής, αποφάσισε να αναπτύξει την ιδέα της Jenner, έχοντας στο μυαλό του το δημοφιλές οικογενειακό reality show «The Osbournes».

 http://youtu.be/yoVaXKkCQ4I

Προσέλαβε έναν cameraman για να επισκεφτεί το σπίτι της οικογένειας Kardashian-Jenner και να τους μαγνητοσκοπήσει όσο θα απολάμβαναν ένα κυριακάτικο μπάρμπεκιου. Αργότερα, ο ίδιος ήρθε σε επικοινωνία με το κανάλι E! Entertainment, το οποίο τελικά ενέκρινε το συγκεκριμένο reality.

Οι άντρες και οι γάμοι
Με πέντε αδελφές και έναν αδελφό, μαζί με το δράμα της Kris και του Bruce, τα χρόνια έχουν περάσει με σημείο αναφοράς τα πολλά ερωτικά μπερδέματα. Και… η δράση άρχισε με το που άνοιξαν οι προβολείς.

Το πρώτο επεισόδιο αναφέρεται στο sex tape της Kim Kardashian με τον αδερφό της Brandy, Ray J… Λένε ότι η μάνατζερ των κοριτσιών συμβούλεψε την οικογένεια να κάνει ό τι μπορεί για να επωφεληθεί από τη διαρροή της ταινίας αυτής στα media.

Πριν από αυτό, υπήρχε ο πρώτος σύζυγος της Kim, παραγωγός μουσικής Damon Thomas, στη συνέχεια ο γάμος 72 ημερών με τον δεύτερο σύζυγο, τον παίκτη μπάσκετ Kris Humphries και ένας τρίτος με τον Kanye West. Και οι τρεις κατέληξαν σε διαζύγιο.

Είδαμε επίσης on camera την on-off σχέση της Kourtney Kardashian με τον Scott Disick (απέκτησαν μαζί 3 παιδιά(, ο οποίος έκανε την πρώτη εμφάνιση του στο Episode One.

Οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ με αφορμή τα σκάνδαλά του με το αλκοόλ, τη χρήση ουσιών και την αστάθεια χαρακτήρα, σύμφωνα με την Kourtney η οποία μόλις χτες παραδέχτηκε ότι αν δεν υπήρχε το ριάλιτι… θα ήταν ακόμα μαζί με τον Scott.

 http://youtu.be/-orXGUOnmLg

Η Khloe Kardashian παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Lamar Odom το 2009 και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2013. Απέσυρε τα χαρτιά αφού ο Odom έπειτα από υπερβολική δόση ουσιών έπεσε σε κώμα για αρκετές ημέρες. Βρέθηκε στο πάτωμα ενός πορνείου της Νεβάδας. Το διαζύγιο ολοκληρώθηκε στα τέλη του 2016.

Η Khloe δεν παντρεύτηκε ποτέ τον πατέρα του παιδιού της – έναν άλλον παίκτη μπάσκετ, τον Tristan Thompson. Την απάτησε μία φορά ενώ ήταν έγκυος, αλλά το έκανε και δεύτερη με την καλύτερη φίλη της νεότερης αδελφής της Kylie Jenner, Jordyn Woods. Khloe και Tristan είναι τώρα κάτι περισσότερο από φίλοι και γονείς της 3χρονης True, ενώ πέρασαν μαζί την καραντίνα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τα πολλά παιδιά της οικογένειας
Η οικογένεια Kardashian-Jenner έχει τόσα πολλά παιδιά και τόσο πρωτότυπα ονόματα. Η Kris Jenner έχει αποκτήσει έξι παιδιά συνολικά, τέσσερα με τον αείμνηστο πρώην σύζυγό της Robert Kardashian (Kim, Kourtney, Khloe και Rob), ενώ αργότερα γέννησε και δύο κόρες ακόμη τις Kendall και Kylie. H Kim έχει τέσσερα παιδιά (North, Saint, Chicago και Psalm), η Kourtney τρία (Mason, Penelope και Reign), ενώ Khloe, Rob και Kylie από ένα, τα True, Dream και Stormi.

 http://youtu.be/oZnc6GJJl_8

Η ληστεία στο Παρίσι
Ίσως η πιο τρομακτική από όλες τις εξελίξεις να ήταν η ένοπλη ληστεία της Kim Kardashian το 2016 σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας. Η σεζόν 13 της σειράς πήρε την υπόθεση και το συναισθηματικό επακόλουθο, με την Kim να συζητά ανοιχτά τον τρόμο της όταν την έδεσαν και τη σημάδεψαν με το όπλο αρπαζοντας τα κοσμήματά της. H Kim είχε πει, πως νόμιζε ότι θα πεθάνει.

Τα curvy κορμιά τους άλλαξαν κατά πολύ τα πρότυπα ομορφιάς
Η Kim και οι αδερφές της, έκαναν επίσης κάτι πολύ σημαντικό αλλάζοντας κατά πολύ τα δεδομένα ομορφιάς και το πρότυπο του μοντέλου. Ενώ είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τα πολύ αδύνατα κορίτσια στον χώρο της μόδας, ήρθε η Kim με τις αδερφές της να μας κάνουν να ξεχάσουμε όσα ξέραμε. Τα curvy κορμιά τους με τις καμπύλες και τα ζουμερά οπίσθια έγιναν σήμα κατατεθέν τους, με πολύ γυναικείο κόσμο να προσπαθεί να τις αντιγράψει.

 http://youtu.be/YEHHUOYAX_o

Εν τέλει βλέποντας όσα πέτυχαν και καθιέρωσαν οι Kardashians με το πέρασμα των χρόνων, ένα πράγμα πρέπει να παραδεχτούμε μόνο. Στο Star System για να πατήσεις σταθερά και να αντέξεις, δεν χρειάζεται πτυχία, αλλά εξυπνάδα και πολύ τύχη.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved