Reese Witherspoon: Το μήνυμά της για τέλειο σώμα το καλοκαίρι

POP UP TEAM
/
16 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η συμβουλή της για να έχει κανείς τέλειο beach body!

Οι σειρές που βλέπουμε, τα τραγούδια που ακούμε, οι εκπομπές που παρακολουθούμε και οι celebrities που ακολουθούμε έχουν κάτι κοινό. Προωθούν την αγάπη για τον εαυτό μας και το σώμα μας σε κάθε ηλικία ή νούμερο. Το body positivity έχει μπει στη ζωή μας και στα social media και ήδη μας γεμίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Η Reese Witherspoon είναι από τις stars που έχουν μιλήσει αρκετές φορές για τη σημασία του να αγαπάς το σώμα σου. Πρόσφατα, μάλιστα, έκανε ένα tweet όπου έγραφε “Αυτά είναι τα tips μου για το πως να αποκτήσεις ένα τέλειο σώμα για το καλοκαίρι. 1.Να έχεις σώμα. Αυτό είναι το tip”! Πρόκειται για να tweet που κυκλοφορεί εδώ και καιρό στο διαδίκτυο, με την ηθοποιό να κάνει το μήνυμα ακόμα πιο γνωστό, δεδομένου ότι έχει χιλιάδες followers στο Twitter και στο Instagram.Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί της μεταξύ των οποίων και οι Zooey Deschanel, Lindsay Lohan, Shailene Woodley και Courteney Cox.

H Reese το 2016 είχε ιδρύσει την εταιρεία Hello Sunshine με σκοπό να “αλλάξει τη ρητορική για τις γυναίκες” ενώ το 2019 είχε ενθαρρύνει τους followers της να ακούσουν τη συνέντευξη της Lizzo και της Jameela Jamil: “Αυτή η συζήτηση ήταν τόσο τέλεια και εμπνευσμένη για το body positivity. Κάθε φορά που η Jameela Jamil μιλά για το pody positivity απλά πιάνω τον εαυτό μου να λέει ‘ναι ναι σωστά’”, είχε γράψει στο Instagram της.

Η σειρά ρούχων της ηθοποιού ‘Draper James’ είχε λανσάρει από το 2018 μια plus size συλλογή και όπως είχε δηλώσει τότε “κανείς δεν σκέφτεται τη συναισθηματική διαδικασία την οποία περνούν οι γυναίκες όταν δοκιμάζουν ρούχα. Δεν χρειάζεται να κρυφτούμε” είχε πει στο Glamour εξηγώντας ότι “τώρα υπάρχουν τόσα πολλά μηνύματα που λένε το αντίθετο. Να είσαι περήφανος για αυτό που είσαι. Άφησε στην άκρη την έννοια ότι δεν είσαι αρκετά καλός”.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved