Katy Perry – Orlando Bloom: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Πελοπόννησο

Image @ orlandobloom/Instagram
POP UP TEAM
/
22 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές.

Μετά τη Βενετία, η Katy Perry και ο Orlando Bloom αποφάσισαν να επισκεφτούν τη χώρα μας για διακοπές.

Η star που έχει έρθει και στο παρελθόν στην Ελλάδα για διακοπές, ήρθε μαζί με τον Orlando Bloom, την κόρη τους Daisy και τον μεγαλύτερο γιο του ηθοποιού Flynn, στην Πελοπόννησο -όπως αναφέρει η Daily Mail- για να απολαύσουν το μαγευτικό τοπίο και τη θάλασσα.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media το διάσημο ζευγάρι φαίνεται στην παραλία ενώ απολαμβάνει το μπάνιο του, με την Katy να φοράει ένα μοβ ολόσωμο μαγιό και τον ηθοποιό ένα κόκκινο σορτς μαγιό.

 

Η star ανέβασε ένα βίντεο με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα 

Η Katy Perry γιόρτασε μαζί με τον Orlando Bloom την φετινή Γιορτή του Πατέρα. Το ζευγάρι που αυτές τις μέρες έκανε διακοπές στη Βενετία και μετά στην Πελοπόννησο, είναι γονείς της μικρής Daisy, ενώ ο ηθοποιός έχει κι ένα γιο, τον Flynn, από τον προηγούμενο γάμο του με την Miranda Kerr.

H star θέλησε να γιορτάσει τη μέρα, ανεβάζοντας ένα throwback βίντεο από την ημέρα που γέννησε την κόρη της. Στο βίντεο φαίνεται ο Bloom στο δωμάτιο του μαιευτηρίου να κρατά ένα player και να βάζει να ακουστεί μια χαλαρωτική μουσική για την επίτοκο, ενώ η Katy ακούγεται να γελάει.

¨Χαρούμενη πρώτη Γιορτή του Πατέρα στον θεραπευτή της καρδιάς μου και σε αυτόν που μου έδωσε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου. Σε αγαπώ ολόκληρε κόσμε μου”, έγραψε η Perry στη λεζάντα. 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved