Ο “Γκάνθερ” από τα “Φιλαράκια” συγκλονίζει: “Ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί σε αρκετά σημεία. Είμαι παράλυτος”

POP UP TEAM
/
23 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο πρωταγωνιστής των “Friends” εξηγεί γιατί δεν βρέθηκε διά ζώσης στο περιβόητο reunion.

Μπορεί να μην ανήκε στην παρέα των έξι φίλων και πρωταγωνιστών, αλλά υπήρξε ένας από τους βασικούς και πιο αστείους ρόλους του διάσημου sitcom «Friends». Ο λόγος για τον Γκάνθερ τον υπεύθυνο του εμβληματικού «Central Perk» ο οποίος ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Ρέιτσελ Γκριν, την οποία ως γνωστόν υποδυόταν η Τζένιφερ Άνιστον.

Ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, ο άνθρωπος που ενσάρκωσε τον ιδιόρρυθμο Γκάνθερ, εμφανίστηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης στο περιβόητο reunion της σειράς, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν για ποιο λόγο δεν βρέθηκε στο στούντιο, όπως οι υπόλοιποι συντελεστές.

Την απάντηση έδωσε ο ίδιος, μέσω συνέντευξης στην οποία εξομολογήθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Πάσχω από καρκίνο του προστάτη. Βρίσκομαι στο στάδιο 4 και κάνω χημειοθεραπείες», είπε. «Στην αρχή της διάγνωσής μου, οι γιατροί ήταν πολύ αισιόδοξοι. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της καραντίνας, έχασα ένα ραντεβού, γεγονός που επιδείνωσε την κατάστασή μου. Ο καρκίνος έκανε μετάσταση στα κόκαλα και τη σπονδυλική μου στήλη και πλέον είμαι παράλυτος από τη μέση και κάτω».

«Το στάδιο 4 είναι το τελευταίο στάδιο, οπότε όπως καταλαβαίνετε, μάλλον ο καρκίνος θα με νικήσει», συνέχισε. Όσο για την εμφάνισή του στο reunion: «Ήθελα να είμαι μέρος όλου αυτού, αλλά δεν ήθελα να χαλάσω το ωραίο κλίμα με το να εμφανιστώ σε αναπηρικό καροτσάκι και να πω ότι έχω καρκίνο».

http://youtu.be/V47y9aLjZvw

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved