Σάλμα Χάγιεκ: Τα στήθη μου είναι 100% φυσικά, μεγάλωσαν σταδιακά και φυσικά

POP UP TEAM
/
24 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η 54χρονη περιγράφει πώς το στήθος της μεγάλωσε σταδιακά και φυσικά, ακόμα και όταν δεν το περίμενε

Για ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία του κορμιού της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η εκρηκτική Σάλμα Χάγιεκ. Η 54χρονη ηθοποιός με την ισχυρή παρουσία στα social media διαβεβαίωσε τους φαν της ότι, παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται κατά καιρούς, το πλούσιο στήθος της είναι 100% φυσικό.

«Πολλοί λένε ότι έκανα επέμβαση μεγέθυνσης στήθους. Δεν τους αδικώ που το πιστεύουν! Τα στήθη μου ήταν όντως μικρότερα! Το ίδιο και το υπόλοιπο σώμα μου», είπε η Χάγιεκ στην εκπομπή Red Table Talk στο Facebook, την οποία παρουσιάζει η σύζυγος του Γουιλ Σμιθ με την κόρη της και την μητέρα της.

Η Σάλμα Χάγιεκ εξήγησε ότι η αύξηση του στήθους της συνέβη φυσικά και σταδιακά, σε διάφορες φάσεις της ζωής της. «Σε κάποιες γυναίκες, τα στήθη μικραίνουν καθώς μεγαλώνουν. Υπάρχουν όμως και γυναίκες που το στήθος τους μεγαλώνει ότι παίρνουν βάρος ή όταν κάνουν παιδί και αρχίζουν να θηλάζουν, και μετά δεν μικραίνει ξανά. Υπάρχουν ακόμη περιπτώσεις όπου το στήθος ξαναμεγαλώνει όταν μπαίνεις στην εμμηνόπαυση
… Εγώ απλά τυχαίνει να είμαι από αυτές της γυναίκες που το στήθος τους μεγάλωσε σε κάθε βήμα! Και όταν πήρα βάρος, και όταν έμεινα έγκυος και τώρα που είμαι στην εμμηνόπαυση», σημείωσε η λαμπερή σταρ.

Η αύξηση του στήθους της ήταν μια έκπληξη για εκείνη όταν μπήκε στην εμμηνόπαυση, καθώς δεν πρόκειται για μια επίπτωση που συζητείται συχνά. Πρόκειται επίσης για μια αλλαγή στο σώμα που συνοδεύεται συχνά από πόνους, ιδίως στην πλάτη, υπογράμμισε η ηθοποιός. 

Η διάσημη ηθοιποιός αναφέρθηκε επίσης στα στερεότυπα που συνοδεύουν τις γυναίκες που εισέρχονται σε αυτήν την φάση της ζωής τους, χαρακτηρίζοντάς τα καταστροφικά. «Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης για τις γυναίκες. Αυτή η νοοτροπία πρέπει να εκλείψει. Μπορείς να είσαι φοβερή σε κάθε ηλικία, να τα βγάζεις πέρα τέλεια μόνη σου σε κάθε ηλικία, να ονειρεύεσαι σε κάθε ηλικία, να είσαι ρομαντική σε κάθε ηλικία», τόνισε η Χάγιεκ.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved