Hailey & Justin Bieber στην Μήλο: “Αυτό το μέρος είναι βγαλμένο από όνειρο”

POP UP TEAM
/
29 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Αυτό το μέρος μοιάζει βγαλμένο από ξεκάθαρο όνειρο, έγραψε ο Τζάστιν Μπίμπερ για το υπόστεγο με τις ψαρόβαρκες στη Μήλο που επισκέφτηκε για γαριδάκι και φάβα

 “Γεύση” από αυθεντική Ελλάδα πήρε ο Αμερικανός σούπερ σταρ, Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος μετά την “κοσμοπολίτισσα” Μύκονο επισκέφτηκε τη Μήλο και ανακάλυψε άγνωστες γωνιές του νησιού.

Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όχι από μια λουξ σουίτα ξενοδοχείου, ούτε από το εντυπωσιακό σκάφος που έχει νοικιάσει για τις διακοπές του στο Αιγαίο, αλλά από ένα ταπεινό οίκημα στο νησί που δεν αποκάλυψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που βρίσκεται. Εντούτοις έγραψε εντυπωσιασμένος από το σκηνικό: “Αυτό το μέρος μοιάζει βγαλμένο από ξεκάθαρο όνειρο”.

Μπορεί ο 27χρονος λοιπόν να επισκέφτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο για ένα σταρ του δικού του βεληνεκούς, ωστόσο το στέλεχος της Cobalt Music, Δημήτρης Τσακούμης με ανάρτησή του στο Instagram, αποκάλυψε το πρόγραμμά του Μπίμπερ το οποίο μάλιστα έκρυβε και μια ευχάριστη έκπληξη.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρονται στην ανάρτηση, ο διεθνής ποπ σταρ “έφαγε πριβέ στην ταβέρνα Μέδουσα, στα γραφικά (αν και όχι τόσο διάσημα όσο το πολυφωτογραφημένο Κλήμα) Μανδράκια και προφανώς ξετρελάθηκε με την ψητή σαρδέλα, αφού πήρε και τέσσερα πακέτα απ’ αυτή τη θαλασσινή λιχουδιά για να τα πάει πίσω στο σκάφος.

Όπως αποκαλύπτει στη συνέχεια, ο Τζάστιν Μπίμπερ, πήγε στη συνέχεια μαζί με την παρέα του Δημήτρη Τσακούμη “να φάει μαζί μας φάβα και γαριδάκι εδώ, στα ‘σύρματα’ της Μήλου τα φωτογενή υπόστεγα με τις χρωματιστές πόρτες, όπου ξεχειμωνιάζουν οι ψαρόβαρκες, ενώ το καλοκαίρι μετατρέπονται σε ταπεινά εξοχικά”.

Έγινε φίλος με ηλικιωμένο ψαρά
“Μας άνοιξε την κίτρινη πόρτα ο κυρ Αντρέας από δίπλα, ένας 79χρονος με ψυχή και σώμα πενηντάρη, που στην ηλικία του περπατάει και κολυμπάει σε μια μέρα όσο εμείς σε ένα χρόνο. Και ούτε που γνώριζε ποιος είναι ο Τζάστιν, ούτε έπιανε το 4G εκεί κάτω να του δείξουμε τι εστί, ούτε είχε χρόνο για τέτοια, γιατί έπρεπε να ετοιμάσει παραγάδι. Μένει όλον τον καιρό στη Μήλο, μόνο σε μεγάλη ανάγκη πιάνει Πειραιά, κι αν κάποιος τον θελήσει, ξέρει που να έρθει να τον βρει. Τώρα πια κι ο φίλος του ο Μπίμπερ”, αναφέρεται στην ανάρτηση για τις στιγμές της αυθεντικής εμπειρίας που έζησε ο 27χρονος στη Μήλο.

Λίγες ώρες αργότερα ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε να πέρασε και από ένα sushi bar του νησιού, όπου όπως φαίνεται από την παρακάτω φωτογραφία δέχτηκε να φωτογραφηθεί με χαρά με έναν από τους εργαζομένους τους μαγαζιού.

Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές του Τζάστιν Μπίμπερ και της εντυπωσιακής συζύγου του στην Ελλάδα.

 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved