Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Η υπερπολυτελής σουίτα που έμειναν στην Ίο

POP UP TEAM
/
2 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Θέμα στη Daily Mail το ξενοδοχείο που έμειναν ο Τζάστιν Μπίμπερ και η σύζυγός του στην Ίο – Η σουίτα των 1.000 λιρών τη βραδιά που έκανε ένα χρόνο για να κατασκευαστεί.

Τις διακοπές τους στην Ελλάδα απόλαυσαν ο διάσημος Καναδός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ με την σύζυγό του και μοντέλο Χέιλι Μπίμπερ.

Μετά τη σύντομη επίσκεψή τους στη Μύκονο, το διάσημο ζευγάρι με μια πολυτελή θαλαμηγό 55 μέτρων, βρέθηκε στην Ίο στην Μήλο.

Το ζευγάρι έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά διαφημίζοντας τη χώρα μας στους εκατομμύρια followers τους.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η χλιδή του ξενοδοχείου που έμειναν στην Ίο και η Daily Mail έκανε δημοσίευσε ρεπορτάζ για το υπερπολυτελές Calilo, στο Μαγγανάρι με θέα την Παραλία Πάπα.

Φυσικά, το ζευγάρι έμεινε στην πιο ακριβή σουίτα του ξενοδοχείου, με το κόστος της να ανέρχεται σε πάνω από 1.000 λίρες τη βραδιά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Η σουίτα των 60 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει ένα εξωτερικό διπλό κρεβάτι πάνω από το νερό, μια πισίνα φτιαγμένη σε μια εσωτερική σπηλιά με θέα στον κόλπο του Παπά, δύο μικρές λιμνούλες και ένα μπαρ στην πισίνα.

Η συγκεκριμένη σουίτα χρειάστηκε πάνω από ένα χρόνο για να κατασκευαστεί και είναι φτιαγμένη από περίπου 180.000 χειροποίητα και μοναδικά ψηφιδωτά μαρμάρινα βότσαλα.

Η σουίτα συνδυάζει αξεπέραστη θέα και απαράμιλλη ιδιωτικότητα και προσφέρει στους επισκέπτες της ένα καταφύγιο γαλήνης και πολυτέλειας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το εσωτερικό της σουίτας με τις μαρμάρινες ψηφίδες σε όλους τους τοίχους και το μάρμαρο στα πατώματα.

 http://youtu.be/F0ruyO8xGPw

Η εντυπωσιακή Χέιλι Μπίμπερ και ο σύζυγός της Τζάστιν Μπίμπερ δημοσίευσαν στιγμιότυπα τόσο από τα φαγητά που δοκίμασαν όσο και από τις εκδρομές που έκαναν εξερευνώντας τις κρυφές ομορφιές του Αιγαίου.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved