Megan Fox: ” Ποτέ δεν με αντιμετώπισαν σαν κάποια που έχει ταλέντο”

POP UP TEAM
/
6 Ιουλίου, 2021

Η ηθοποιός μιλάει για τον μισογυνισμό που επηρέασε την καριέρα της.

Η Megan Fox έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στην ταινία Transformers το 2007 και όπως γνωρίζει καλά και η ίδια αμέσως απέκτησε το προφίλ της σέξι γυναίκας ή όπως η ίδια λέει του “ρηχού θηλυκού δαίμονα”.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Washington Post από την αρχή την καριέρα της αυτή η μισογυνική αντίληψη για εκείνη επηρέασε την καριέρα της: “Νομίζω ότι υπήρχε μια διάχυτη αντίληψη για μένα ότι ήμουν ένας ρηχός θηλυκός δαίμονας, εάν αυτό βγάζει κάποιον νόημα, για τουλάχιστον την πρώτη δεκαετία της καριέρας μου” είπε και πρόσθεσε ότι “τότε αυτό άρχισε να αλλάζει κάπως πρόσφατα όσο οι άνθρωποι άρχισαν να διαβάζουν τις συνεντεύξεις μου, με άκουσαν να μιλάω και ξεκίνησαν να με βλέπουν με διαφορετικό τρόπο”.

Η Megan θεωρεί ότι εξαιτίας της εξωτερικής της εμφάνισης “ποτέ δεν καθιερώθηκα ως κάποια που έχει ταλέντο”. Η 35χρονη ηθοποιός, μάλιστα, τόνισε ότι ο κόσμος ξαφνιάστηκε όταν συνειδητοποίησε ότι είναι αστεία μέσα από τον ρόλο της στην κωμική σειρά ‘New Girl’: “Περισσότερο από το να παραμερίζεται η ικανότητά μου να χειρίζομαι κωμωδίες, πάντα με εξέπληττε πόσο εύκολο ήταν για τους ανθρώπους να παραβλέπουν το ότι είμαι και σχετικά έξυπνη. Και σκεφτόμουν πως αυτό χάνεται όταν υπάρχει άπειρο υλικό που μπορεί να σε εκπαιδεύσει να βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά;”.

Όπως είπε η σταρ στις αρχές της καριέρα της “ήμουν χαμένη και προσπαθούσα να καταλάβω πώς μπορώ να νιώθω ότι αξίζω ή να βρω ένα νόημα σε αυτή την τρομερή, πατριαρχική και μισογυνική κόλαση που ήταν το Hollywood τότε”, γιατί όπως πρόσθεσε “είχε ήδη ξεκινήσει να μιλάω εναντίον του και όλοι- ακόμα και γυναίκες- με έβλεπαν αρνητικά που το έκανα”.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved