Jessica Alba: Το βίντεο με τη 13χρονη κόρη της όπου μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

POP UP TEAM
/
7 Ιουλίου, 2021

Η διάσημη μαμά και η κόρη της ποζάρουν με ασορτί φορέματα.

Η Jessica Alba και η 13χρονη κόρη της Honor μοιάζουν πολύ, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε η διάσημη μαμά στο Instagram.

Η σταρ και η κόρη της φόρεσαν ασορτί floral φορέματα για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου και ανέβασαν ένα βίντεο που προβάρουν τα looks τους. Στο βίντεο, μάλιστα, είναι δύσκολο να διακρίνεις ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη.

Η 40χρονη ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: “Κυριακή μέρα διασκέδασης με το (όχι και τόσο μικρό) μωρό μου. Χαρούμενη 4η Ιουλίου”.

Η 13χρονη Honor είχε τα γενέθλιά της πριν ένα μήνα και η μητέρα της είχε ανεβάσει στο Instagram ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για να της ευχηθεί: “Η έφηβή μου. Αυτά είναι τα 13! Honor, είσαι ήδη πολύ ψηλότερη από μένα, κάτι που σου αρέσει να μου υπενθυμίζεις. Έχεις μια καρδιά από χρυσάφι, είσαι γεμάτη συμπόνοια, είσαι πανέξυπνη, αστεία, ξεκαρδιστική. Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Συγγνώμη που κάθε φορά που σε κοιτάζω για πολύ ώρα, βάζω τα κλάματα. Είναι δάκρυα χαράς γιατί η αγάπη είναι τόσο βαθιά και τόσο προφανής αλλά και τόσο στενάχωρη που δεν μπορώ να πατήσω pause. Οπότε θα πρέπει να ανεχτείς και τα συναισθηματικά μου ξεσπάσματα. Το να με επιλέξεις για να γίνω η μαμά σου ήταν ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής μου κοριτσάκι μου. Εύχομαι η εφηβεία σου να είναι όλα όσα περίμενες και περισσότερα και να θυμάσαι να ζεις την κάθε στιγμή. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά και την ψυχή, η μαμά σου”.

Η Alba έχει ακόμα μια κόρη, την 9χρονη Haven, και ένα γιο, τον 3χρονο Hayes με τον σύζυγό της, Cash Warren.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved