Ιωάννα Τούνη: “Έχω πάει με γυναίκα, ήταν τέλεια – Ο πατέρας μου με είπε μπάσταρδο”

POP UP TEAM
/
8 Ιουλίου, 2021

Στο νέο τεύχος του Nitro και τον Πέτρο Κωστόπουλο μίλησε η Ιωάννα Τούνη και έκανε πιπεράτες αποκαλύψεις για τη ζωή της.

Η Ιωάννα Τούνη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Nitro του Πέτρου Κωστόπουλου, που κυκλοφορεί μετά από δέκα χρόνια, ως τριμηνιαίο “coffee table magazine”.

Η ξανθιά επιχειρηματίας και influencer έδωσε συνέντευξη στον ίδιον τον εκδότη και έκανε πιπεράτες αποκαλύψεις για τη σεξουαλική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της, ο οποίος πέθανε πριν από ένα χρόνο. 

“Στην αρχή ήξερα ότι οι γονείς μου παντρεύτηκαν και χώρισαν. Μετά επειδή δεν έβλεπα φωτογραφίες από τον γάμο τους μου είπε η μαμά μου ότι κάηκε το φιλμ. Όταν πήγα στην Ρόδο να γνωρίσω τον μπαμπά μου έμαθα ότι δεν έχουν παντρευτεί. Μια μέρα από τις διακοπές εκείνες άκουσα τη μαμά και τον μπαμπά μου να μαλώνουν για το τίποτα και ο πατέρας μου είπε “Ασε με ρε Τάνια με το μπάσταρδο! Για αυτόν ήταν απόλυτα φυσιολογικό να έχει τρία παιδιά από διαφορετικές γυναίκες που δεν έχουν αναγνωριστεί” εξομολογήθηκε η Ιωάννα Τούνη.

Για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις:

“Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Για να κάνω σχέση με άντρες, μου αρέσουν περισσότερο αυτοί. Ίσως αν ζούσα σε μια κοινωνία που ήταν πιο αποδεκτός ο μη ετερόφυλος συνδυασμός, θα μπορούσα να κάνω σχέση και με γυναίκα. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει σχέση”.

Δείτε το ρεπορτάζ που πρόβαλαν στο Πρωινό:

http://youtu.be/Pfoqb2P26IQ

 

  

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης