Τζολί – Πιτ: Ραγδαίες εξελίξει- Σφάζονται για το ‘έβδομο παιδί’ τους

POP UP TEAM
/
9 Ιουλίου, 2021

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί – Σε δύσκολη θέση η ηθοποιός που έχει “δεμένα” τα χέρια της.

Μετά από τη μακρόχρονη μάχη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, το πρώην ζευγάρι έχει τώρα, έναν επιπλέον λόγο να τσακωθεί: Tο οινοποιείο τους.

Με τον πόλεμο ανάμεσά τους να είναι αδυσώπητος και να θυμίζει την ταινία Mr and Mrs Smith, όπου και ερωτεύτηκαν, το κλίμα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι είναι εκρηκτικό.

Από τη μία έχουν σε εξέλιξη τη διαμάχη για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, ενώ από την άλλη έχουν άλλον ένα λόγο για να τσακώνονται: Το έβδομο “παιδί” τους που δεν είναι άλλο από τον αμπελώνα τους στη Νότια Γαλλία.

Από τη μία η Αντζελίνα Τζολί θέλει να ανατρέψει την προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου που αποφάσισε ότι θα έχουν κοινή επιμέλεια με τον Πιτ (μια μεγάλη πρώτη νίκη για τον πατέρα των παιδιών), ενώ από την άλλη έχει άλλο ένα μέτωπο ανοιχτό.

Σε μια προσπάθειά της να διακόψει κάθε δεσμό με τον Πιτ, οικογενειακό και επιχειρηματικό και ζήτησε από το δικαστήριο να άρει την προσωρινή διαταγή που εμποδίζει την πώληση των κοινών περιουσιακών τους στοιχείων.

Ο δικηγόρος της Τζολί δήλωσε ότι η εταιρεία Nouvel και η Mondo Bongo LLC του Πιτ είναι μέτοχοι σε μια εταιρεία του Λουξεμβούργου που έχει δικαιώματα ιδιοκτησίας στο κτήμα Chateau Miraval στη Γαλλία, καθώς και μια επιχείρηση οινοποιείων υπό την SNC Miraval Provence.

 ttdd

Η Τζολί ζήτησε από το δικαστήριο να άρει την εντολή που απαγορεύει την μεταβίβαση των περιουσιακών τους στοιχείων, η οποία έχει τεθεί σε ισχύ με την έναρξη της διαδικασίας διαζυγίου.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Αντζελίνα Τζολί θέλει να πουλήσει το μερίδιό της στη Nouvel LLC, την εταιρεία οίνου που κατέχει και λειτουργεί στο Chateau Miraval στην Προβηγκία της Γαλλίας, μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ.

“Δεν μπορούν να συνεργαστούν”

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ηθοποιού, “το διαζύγιο αφαίρεσε την ικανότητα του ζεύγους να συνεργαστεί ως επιχειρηματικοί εταίροι”. Η Τζολί συζήτησε την πιθανότητα πώλησης του ποσοστού που έχει στο οινοποιείο, αλλά οι δυο τους δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε “συμφωνία” σχετικά με την τιμή αγοράς, σύμφωνα με την κατάθεση.

Και όπως φαίνεται, σύμφωνα με την Daily Mail, η Αντζελίνα Τζολί έχει ήδη βρει αγοραστή για πουλήσει το μερίδιό της.

Ωστόσο, δεν μπορεί να προχωρήσει στην πώληση αν δεν αποδεσμεύσει τα περιουσιακά στοιχεία της. Μάλιστα δήλωσε μέσω του δικηγόρου της ότι επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με τους δικηγόρους του Πιτ, αλλά δεν τους απάντησαν ποτέ αφού προφανώς ο Πιτ δεν επιθυμεί την πώληση του κτήματος.

Η Τζολί επιμένει ότι τυχόν καθυστέρηση ίσως κάνει τον αγοραστή της να αλλάξει γνώμη.

Ο Πιτ από την πλευρά του παραμένει αμετακίνητος και η Τζολί έχει τα χέρια της δεμένα για ακόμα μια φορά.

Πιτ και Τζολί αγόρασαν τον γαλλικό πύργο – αμπελώνα όπου παράγεται το διάσημο κρασί τους, το 2011 έναντι 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Εκεί έκαναν και τον γάμο τους, μαζί με τα έξι παιδιά τους το 2014, ενώ ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο δύο χρόνια αργότερα.

 

 

 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved