Μέριλ Στριπ: Ο θάνατος του συντρόφου της και ο γάμος της λίγους μήνες μετά

POP UP TEAM
/
9 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Tα γυρίσματα του «Ελαφοκυνηγού» ενώ πέθαινε και η πρεμιέρα που δεν πρόλαβε ποτέ.

«Βρήκα τον τέλειο σύζυγο πολλά χρόνια πριν. Είμαι πολύ τυχερή», είπε κάποτε σε συνέντευξή της η Μέριλ Στριπ όταν ρωτήθηκε για τον Ντον Γκάμερ με τον οποίο είναι μαζί από το 1978 έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Ακόμη ένας τομέας στον οποίο στάθηκε τυχερή η διάσημη ηθοποιός, η οποία θεωρείται μία από τις πιο ταλαντούχες όλων των εποχών, με αμέτρητα βραβεία στο ενεργητικό της και σπουδαίες ερμηνείες που αποτελούν πια σημείο αναφοράς για όλους τους συναδέλφους της, νέους και μη.

Συνηθίζουμε βέβαια να πιάνουμε την ιστορία από τη στιγμή του γάμου ή της γνωριμίας, χωρίς να γνωρίζουμε, ή να μπορούμε να διανοηθούμε τι μπορεί να συνέβη προηγουμένως. Κάπως έτσι συνέβη και με τη Στριπ, της οποίας η ιστορία αγάπης, κρύβει πίσω της μεγάλο πόνο.

Όπως η ίδια έχει πει σε συνεντεύξεις της, πριν γνωρίσει τον άντρα της ζωής της, ερωτεύτηκε τον ηθοποιό Τζον Γκαζάλε, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει και στο κλασικό πλέον «The Godfather» υποδυόμενος τον Φρέντο Κορλεόνε. Η γνωριμία τους έγινε το 1976 σε μία οντισιόν, η οποία ήταν πετυχημένη και για τους δύο, και κατέληξαν να πρωταγωνιστούν στο έργο «Measure for Measure». Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και πολύ σύντομα η νεαρή τότε Μέριλ, μετακόμισε στο διαμέρισμά του στην Τριμπέκα. Ωστόσο η ευτυχία τους δεν κράτησε για πολύ, μιας και η ασθένεια του Τζον, ανέτρεψε τα σχέδιά τους.

 http://youtu.be/lFRyyfm45ys

«Δεν έμοιαζε με κανέναν άλλο που είχα γνωρίσει», έλεγε η ερωτευμένη Μέριλ, η οποία τον Μάιο του 1977 έμαθε τα άσχημα νέα: Καρκίνος στον πνεύμονα ο οποίος μάλιστα είχε κάνει μεταστάσεις σε όλο του το σώμα. Ζήτησε να παίξει στην ταινία «The Deer Hunter» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Γκαζάλε, μόνο και μόνο για να είναι μαζί του και να τον προσέχει. Η ταινία έγινε τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, αλλά δυστυχώς ο Γκαζάλε δεν την πρόλαβε ολοκληρωμένη. Πέθανε λίγο μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Λίγο μετά τον θάνατο του Γκαζάλε, και ενώ η Στριπ ήταν στον Καναδά, την ενημέρωσαν ότι της γίνεται έξωση από το διαμέρισμα του συντρόφου της. Μαζί με τον αδερφό της και έναν φίλο του, τον γλύπτη Ντον Γκάμερ, μάζεψαν τα πράγματά της από το σπίτι, ενώ ο Γκάμερ της προσέφερε το δικό του διαμέρισμα στο Soho.

Κάπως έτσι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Μέσα σε έξι μήνες από τον θάνατο του Γκαζάλε, η Στριπ παντρεύτηκε τον Γκάμερ, με τη μητέρα της να εκφράζει ανησυχία ότι όλα γίνονται πολύ γρήγορα. Παρόλα αυτά, το ζευγάρι είναι μέχρι σήμερα μαζί και ευτυχισμένο.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved