Μαίρη Χρονοπούλου: Η Σπάνια εμφάνιση στο θέατρο Άλσος και η αφιέρωση που της έκανε ο Ζαχαράτος

POP UP TEAM
/
14 Ιουλίου, 2021

Μία από τις μεγαλύτερες σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, η Μαίρη Χρονοπούλου έκανε το βράδυ της Κυριακής μία σπάνια εμφάνιση, πηγαίνοντας στο θέατρο Άλσος προκειμένου να απολαύσει την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου.

Η σπουδαία ηθοποιός τράβηξε πάνω της τα βλέμματα του κόσμου, ενώ ο ταλαντούχος κωμικός κατέβηκε από τη σκηνή και της τραγούδησε το γνωστό κομμάτι “του αγοριού απέναντι”, τραγούδι που είχε ερμηνεύσει η Μαίρη Χρονοπούλου στην ταινία “Μια κυρία στα μπουζούκια”.

Δε δίστασε μάλιστα να πάρει και η ίδια το μικρόφωνο, εμφανώς κεφάτη και με ιδιαίτερα ευχάριστη διάθεση.

http://youtu.be/RD_oWSqgrR0 

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία χρόνια, η Μαίρη Χρονοπούλου αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το “μια κυρία στα μπουζούκια” άλλαξε την καριέρα μου
Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στο περιοδικό Down Town για την καριέρα της, την αυτοεικόνα της και την ταινία που της άλλαξε την επαγγελματική πορεία, μέσα από ένα τραγούδι.

“Στο γοργόνες και μάγκες. Εκεί, ναι, μου άρεσα” είπε μεταξύ άλλων ο θρύλος του ελληνικού κινηματογράφου και πρόσθεσε: “Δεν πίστευα ότι είχα κανένα τεράστιο ταλέντο. Είμαι υποφερτή ηθοποιός, passable. Δεν έχω τη στόφα της σταρ. Δεν ήμουν το ιδεώδες του Ρωμιού. Αυτό που άλλαξε την καριέρα μου ήταν το “Μια κυρία στα μπουζούκια”. Η απήχηση που είχε το κομμάτι “Του αγοριού απέναντι” δεν έχει ξαναγίνει. Εμβληματικό άσμα. Είχα αυτοσχεδιάσει εκείνη την ώρα. Δεν ήταν τίποτα χορογραφημένο. Ο τύπος αυτής της γυναίκας με σημάδεψε, ενώ δεν είμαι έτσι σαν γυναίκα (…) απλώς είχα τους γενετικούς αδένες και την προσωπικότητα να με επιβάλω. Εγώ ήμουν τελείως άλλος άνθρωπος, απολύτως πιο ευάλωτη και απολύτως πιο συναισθηματική. Είχα ανάγκη από το άγγιγμα της ψυχής και το άγγιγμα της καρδιάς. Αλλά δεν το έδειχνα, το κράταγα για εμένα” εκμυστηρεύεται.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved