Irina Shayk: Δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον Kanye West

POP UP TEAM
/
16 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το μοντέλο απέρριψε την πρότασή του να ταξιδέψουν στο Παρίσι μαζί.

Ο Kanye West, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κάλεσε την Irina Shayk να ταξιδέψουν μαζί στο Παρίσι για να παρακολουθήσουν μια επίδειξη μόδας αλλά το μοντέλο αρνήθηκε.

Πρίν λίγο καιρό, οι φήμες ήθελαν τον 44χρονο ράπερ και το 35χρονο μοντέλο να είναι μαζί με παπαρατσικές φωτογραφίες να τους δείχνουν να κάνουν βόλτα μαζί στο Παρίσι ανήμερα της ημέρας γενεθλίων του Kanye.

Ένα νέο δημοσίευμα του Page Six, αναφέρει ότι η Irina πλέον αποφάσισε να πάρει αποστάσεις από τον Kanye αφού δεν θέλει σχέση αυτή την εποχή και ζήτησε από τον ράπερ να παραμείνουν απλά φίλοι. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να μην πάει μαζί του στο Παρίσι καθώς δεν ήθελε να τους φωτογραφήσουν μαζί.

“Της αρέσει σαν φίλος, αλλά δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί του” ανέφερε πηγή του Page Six τονίζοντας ότι “δεν θέλει να πιστεύουν ότι είναι μαζί, κάτι που θα συνέβαινε εάν έπεφταν πάνω σε δημοσιογράφους εάν εμφανίζονταν μαζί στο Παρίσι”.

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τους δύο σταρ μαζί, η Irina εκνευρίστηκε καθώς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είχε πάει στο πάρτι των γενεθλίων του ως φίλη: “Υπήρχαν άλλοι 50 άνθρωποι εκεί. Δεν θέλει να την συνδέσουν με κανέναν αυτή τη στιγμή”, ανάφερε άνθρωπος του περιβάλλοντός της εξηγώντας ότι είναι πολύ ευτυχισμένη ως single και δεν θέλει να κάνει σχέση με κανέναν.

Μετά τον χωρισμό της με τον Bradley Cooper, η Shayk δεν είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον των μίντια με την προσωπική της ζωή μέχρι το περιστατικό με τον Kanye, ενώ και ο ίδιος ο ράπερ φαίνεται πως δεν έχει κάποια νέα σχέση μετά τον χωρισμό με την Kim Kardashian.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved