Angelina Jolie: Νέα στοιχεία εικάζουν πως η υιοθεσία του Maddox ήταν παράνομη

POP UP TEAM
/
19 Ιουλίου, 2021

Είναι ο γιος της Angelina Jolie ένα από τα “κλεμμένα παιδιά” της Καμπότζης, που πραγματεύεται το νέο ντοκιμαντέρ της Elizabeth Jacobs;

Οι δυσκολίες φαίνεται να μην έχουν τέλος για την Angelina Jolie, η οποία πέρα από την εξοντωτική δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους, μία ακόμα είδηση θα την κάνει να χάσει τον ύπνο της. 

Ένα νέο ντοκιμαντέρ πραγματεύεται τη διαδικασία της υιοθεσίας παιδιών από την Καμπότζη, εξετάζοντας το ενδεχόμενο ο Maddox, ο μεγαλύτερος γιος της Angelina Jolie να μην είχε υιοθετηθεί με νόμιμο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, στο στόχαστρο της Elizabeth Stewart, που βρίσκεται πίσω από το ντοκιμαντέρ, είναι η Lauryn Galindo, η γυναίκα που ήταν υπεύθυνη για τις υιοθεσίες παιδιών από την Καμπότζη, η οποία είχε κατηγορηθεί ότι χρησιμοποιούσε ανήθικες πρακτικές για την πραγματοποίηση του στόχου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Galindo, η οποία από το 1997 μέχρι το 2001 είχε φέρει εις πέρας 800 από τις 1600 υιοθεσίες που είχαν γίνει εκείνη την περίοδο, είχε προσλάβει υπαλλήλους που στρατολογούσαν μωρά, παίρνοντας τα από φτωχές οικογένειες της επαρχίας. Μάλιστα, το 2002 όταν η υιοθεσία του Maddox ήταν σε εξέλιξη, πολλοί υπάλληλοι της Υπηρεσίας Παιδικής Πρόνοιας της Καμπότζης είχαν αμφιβολίες για το αν πράγματι το παιδί ήταν ορφανό ή είχε πουληθεί από τη μητέρα του για 150 δολάρια. Από την άλλη η Jolie εκείνη την περίοδο είχε δηλώσει πως είχε κάνει την έρευνά της, επιβεβαιώνοντας πως ο Maddox ήταν ορφανός. “Δεν θα έκλεβα ποτέ το παιδί μιας μητέρας. Μπορώ και μόνο να φανταστώ πόσο απαίσιο θα ήταν αυτό”, είχε πει χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

Να σημειωθεί πως το 2003 η Galindo και η αδερφή της, με την οποία πραγματοποιούσαν τις υιοθεσίες, είχαν κατηγορηθεί, λαμβάνοντας το πρόστιμο των 150.000 δολαρίων για παραποίηση στοιχείων με σκοπό να βγάλουν αμερικανική βίζα σε ορφανά της Καμπότζης. Μάλιστα, η Galindo είχε εκτίσει την ποινή των 18 μηνών εξαιτίας του γεγονότος αυτού, αλλά και για ξέπλυμα χρήματος.

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ, η ίδια η Galindo μίλησε στην εφημερίδα Sun, λέγοντας πως δεν υπήρξε καμία παρανομία στην υπόθεση του Maddox και πως η Jolie είχε διπλοτσεκάρει την κατάσταση του παιδιού. Επιπλέον, η ηθοποιός εκείνη την περίοδο βρισκόταν σε γυρίσματα στο εξωτερικό, συνεπώς δεν θα μπορούσε να είχε επέμβει με οποιονδήποτε τρόπο στη διαδικασία.

Η Jacobs, που είναι σπουδάστρια κινηματογράφου στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης και βρίσκεται πίσω από το πρότζεκτ, ήταν και η ίδια υιοθετημένη μέσω της εταιρείας της Galindo. Για εκείνη, λοιπόν, πέρα από το προφανές, έχει και συναισθηματική αξία, θέλοντας να μάθει το γιατί βρέθηκε εξαρχής στη λίστα με τα παιδιά προς υιοθεσία. Από την άλλη, όπως λέει, πιστεύει πως η Jolie πρέπει να διεξάγει εκ νέου έρευνα και το οφείλει στο ίδιο της το παιδί, σε περίπτωση που οι φήμες είναι αληθινές.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved