“Βάστα γερά Αντώνη”: Το Τwitter “γλεντάει” τις δηλώσεις του Ρέμου για τις αναγκαστικές διακοπές στη Σαντορίνη

POP UP TEAM
/
20 Ιουλίου, 2021

Σάλος προκλήθηκε από τις δηλώσεις που έκανε ο Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη στον ΣΚΑΪ και ο οποίος εμφανίστηκε έξαλλος με τα μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο, μετά την έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού στο νησί.

Ο ίδιος, ξέσπασε εναντίον της στρατηγικής που ακολουθεί η κυβέρνηση, η οποία, όπως είπε, αποφέρει ζημία στον τουρισμό, σε μία πολύ κρίσιμη καμπή, ενώ τόνισε πως όλα αυτά έχουν κουράσει τους πολίτες.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει ήδη αναχωρήσει από τη Μύκονο, όπου τον είχαμε δει να κάνει βόλτες στα σοκάκια με τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ στα Ματογιάννια, και πήγε στη Σαντορίνη, όπου διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο. Αυτές τις διακοπές πολυτελείας, ο γνωστός τραγουδιστής τις ονόμασε αναγκαστικές διακοπές, αδυνατώντας να καταλάβει ότι έτσι προκαλεί τους συμπολίτες τους, ελέχιστοι εκ των οποίων έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τέτοιες διακοπές.

http://youtu.be/gmj9vf6X5HQ

Το Τwitter τσακίζει τον Ρέμο για τις δηλώσεις του
Μετά το τηλεοπτικό ξέσπασμα του- χωρίς να εξηγήσει ποια θα έπρεπε να είναι η αντίδραση της κυβέρνησης στην έξαρση του κορονοϊού στη Μύκονο- ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στο instagram, όπου ανέβασε πλάνα από το πολυτελές ξενοδοχείο που διαμένει, πάνω στην καλντέρα της Σαντορίνης με την απίθανη θέα.

“Εγώ κάνω αναγκαστικές διακοπές αφού δεν μπορώ να δουλέψω”, έγραψε και στο Τwitter έγινε χαμός από σχόλια “λύπησης” για τις… καταναγκαστικές διακοπές του.

 

 

 

 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved