Jennifer Lopez – Ben Affleck: Αυτή είναι η “φωλίτσα” των 65 εκατομμυρίων που θα στεγάσει τον έρωτά τους

POP UP TEAM
/
20 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Άραγε η έπαυλη των 65 εκατομμυρίων είναι το σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά τους;

Με τους παπαράτσι να τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Είτε κάνοντας βόλτες με τα παιδιά τους, είτε απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό δείπνο στο Λος Άντζελες, οι δυο πρώην σύντροφοι βρήκαν τον έρωτα (ξανά) την πιο αναπάντεχη στιγμή.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην περιοχή Holmby Hills του Λος Άντζελες έξω από μία έπαυλη 65 εκατομμυρίων, που διαθέτει 8 υπνοδωμάτια και 12 μπάνια – με λίγα λόγια ιδανικό για τα συνολικά 5 παιδιά τους-, να βγαίνουν από το house tour που μόλις είχαν ολοκληρώσει.

Η νέα κοινή τους εμφάνιση έρχεται ύστερα από την είδηση πως το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, από τη στιγμή που περνούν μαζί πολύ χρόνο, όταν οι υποχρεώσεις τους δεν τους κρατούν μακριά. Βέβαια, σύμφωνα με το TMZ, ο Affleck βρισκόταν εκεί για να συνοδεύσει τη Lopez, η οποία είναι εκείνη που ψάχνει για σπίτι. “Δεν είναι έτοιμοι να μείνουν μαζί, τουλάχιστον προς το παρόν”, δήλωσε μία πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού.

Παρ’όλ’αυτά, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας της Lopez, ζει την καλύτερη φάση στη ζωή της, μετά τον χωρισμό της από τον Alex Rodriguez και σίγουρα ύστερα από την επανασύνδεση με τον Ben Affleck.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2001 και σκέφτονταν να παντρευτούν, ύστερα κιόλας από την πρόταση γάμου του ηθοποιού, που εν τέλει δεν ευοδώθηκε αφού οι σύντροφοι αποφάσισαν να διαλύσουν τον αρραβώνα τους το 2004 και ειδικότερα εξαιτίας της μεγάλης πίεσης που είχαν δεχθεί από τα μίντια. Πιθανολογούμε πως μία παρόμοια κατάσταση βιώνουν και τώρα. Πιο ώριμοι, όμως, και πιο συνειδητοποιημένοι από ποτέ, το ζευγάρι επανασυνδέθηκε μετά τη διάλυση του αρραβώνα της Jennifer Lopez με τον A-Rod και τον χωρισμό του Affleck από την ηθοποιό Ana de Armas, δίνοντας στη σχέση τους μία δεύτερη ευκαιρία. 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved