Αρραβωνιάστηκε η Britney Spears;

POP UP TEAM
/
21 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Οι φωτογραφίες με το διαμαντένιο μονόπετρο που ξεκίνησαν τις φήμες.

H Britney Spears βρίσκεται σε ένα δικαστικό αγώνα για να απαλλαχθεί από την “καταχρηστική”, όπως την χαρακτήρισε, κηδεμονία του πατέρα της, ο οποίας έχει την δικαστική επιμέλεια όλων των υποθέσεών της. Η pop σταρ, μάλιστα, στην κατάθεσή της στο δικαστήριο εξέφρασε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αφού δεν έχει τον έλεγχο της προσωπικής της ζωής, δεν μπορεί να αποφασίσει μόνη της εάν θα κάνει κι άλλο παιδί ή αν θα παντρευτεί.

Η Spears φαίνεται ότι περνάει από το μυαλό της τόσο η ιδέα ενός ακόμα παιδιού όσο και του γάμου. Στο δικαστήριο ανέφερε ότι δεν της επιτρέπεται να σταματήσει την αντισύλληψη ενώ η ίδια βρίσκεται σε σοβαρή σχέση με τον Sam Asghari.

O Asghari μάλιστα πριν δύο χρόνια είχε πει σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight ότι με την Spears σκέφτονται τον γάμο “είναι κάτι που κάθε ζευγάρι πρέπει να κάνει. Αυτό είναι το νόημα μιας σχέσης, είμαστε οικογένεια. Αλλά αν ποτέ παντρευτούμε, όλοι θα το μάθουν”.

Πρόσφατα, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε από παπαράτσι μέσα στο αυτοκίνητό του ενώ έπαιρνε την παραγγελία του από ένα drive-through εστιατόριο. Όταν η Britney έβγαλε το χέρι της για να πάρει ένα αναψυκτικό, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και το μονόπετρο με διαμάντια που φορούσε στο δάχτυλό της. 

Το διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι έδωσε αφορμή για να ξεκινήσουν οι φήμες περί αρραβώνα της με το μοντέλο και personal trainer, ειδικά μετά τις τελευταίες της δηλώσεις περί ελέγχου της προσωπικής της ζωής.

Η Spears και ο Asghari είχαν γνωριστεί το 2016 στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της για το τραγούδι ‘Slumber Party’ και ξεκίνησαν αμέσως μια ρομαντική σχέση με τον Asghari να γίνεται ο άνθρωπος που εμπιστεύεται περισσότερο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της να αλλαχθεί από την νομική κηδεμονία του πατέρα της, ο σύντροφός της την έχει στηρίξει ψυχολογικά ενώ δείχνει και την υποστήριξή του και μέσα από τα social media.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved