Η ιστορία του διάσημου χτενίσματος της Έιμι Γουάινχαουζ – Ξεκίνησε σαν αστείο

POP UP TEAM
/
25 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Έιμι Γουάινχαουζ είχε μία από τις πιο μοναδικές φωνές των τελευταίων ετών. Η ερμηνεία της ήταν χαρακτηριστική, όπως ήταν και η σκηνική παρουσία της αλλά και το χτένισμά της. Το beehive της, η σφηκοφωλιά δηλαδή, είναι ένα χτένισμα που ταυτίστηκε με εκείνη και έγινε μέρος της ταυτότητάς της ως καλλιτέχνη όπως ακριβώς και τα τατουάζ της αλλά και οι στίχοι των τραγουδιών της.

Ο hair stylist Άλεξ Φόντεν που είναι υπεύθυνος για το χαρακτηριστικό χτένισμα της θρυλικής τραγουδίστριας, λίγο πριν την δέκατη επέτειο του θανάτου της στις 23 Ιουλίου, μίλησε στην Sunday People για το πως εμπνεύστηκε το hairstyle.

«Σαν αστείο, της κρέπαρα τα μαλλιά πολύ και έβαλα συνθετικά μαλλιά μέσα. Δεν ήθελα να είναι τόσο μεγάλο οπότε είπα ‘ας σε κάνουμε καρικατούρα’. Πήρα δύο δέματα συνθετικών μαλλιών που είναι ελαφρά έβαλα δίχτυ μαλλιών γύρω τους και τα έδεσα μαζί. Τα αποκαλέσουμε σφαίρες μαλλιών» είπε ο κομμωτής.

Όταν έδειξε το look στους υπεύθυνους της δισκογραφικής δεν είχε την αντίδραση που περίμενε: «Της είπα ‘ας δείξουμε σε όλους το αποτέλεσμα’ κάνοντας πλάκα φυσικά και όπως βγήκαμε από το trailer όλοι είπαν ‘ω Θέε μου, αυτό είναι. Αυτό είναι το signature look’».

Ο Φόντεν μάλιστα αποκάλυψε ότι η Γουάινχαουζ κάποια στιγμή είχε χάσει το κινητό της μέσα στην σφηκοφωλιά: «Μια φορά δεν μπορούσε να βρει το κινητό της. Είχε ξύσει το κεφάλι της και είχε πέσει μέσα».

Ο κομμωτής που είχε προβλήματα με τον εθισμό στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, αποκάλυψε στη συνέντευξή του, πως η Έιμι τον έσωσε αφού του έδωσε χρήματα για να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια για το πρόβλημά του. «Η Έιμι είναι ο φύλακας άγγελός μου» είπε για την τραγουδίστρια που δυστυχώς δεν κατάφερε να σώσει και τον εαυτό της από τους εθισμούς.

«Η Έιμι είναι ο φύλακας άγγελός μου» είπε για την τραγουδίστρια που δυστυχώς δεν κατάφερε να σώσει και τον εαυτό της από τους εθισμούς.

Η Έιμι Γουάινχαουζ είχε βρεθεί νεκρή σε ηλικία 27 ετών στο σπίτι της στο Κάμντεν του Λονδίνου στις 23 Ιουλίου 2011 από δηλητηρίαση μετά από υπερβολική δόση αλκοόλ.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved