Αντζελίνα Τζολί: Κερδίζει έδαφος – H πρώτη της νίκη στη δίκη με τον Μπραντ Πιτ

POP UP TEAM
/
28 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Τι θα συμβεί με τα παιδιά της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ που θέλουν να καταθέσουν κατά του πατέρα τους.

Η μάχη της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ για την επιμέλεια των παιδιών τους συνεχίζεται και αυτή τη φορά η Τζολί πέτυχε μια μικρή νίκη.

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία είχε ζητήσει να απομακρυνθεί ο δικαστής που είχε αναλάβει την υπόθεση, ο οποίος είχε αρνηθεί να δεχτεί τις καταθέσεις των παιδιών της, κατάφερε να τον βγάλει εκτός.

Ο δικαστής Τζον Ουντερικιρκ που ήταν επικεφαλής στην υπόθεση, απομακρύνθηκε από την υπόθεση, έπειτα από αίτημα των δικηγόρων της Αντζελίνα Τζολί.

Όπως είχε υποστηρίξει η Τζολί, ο συγκεκριμένος δικαστής είχε “εξυπηρετήσει” στο παρελθόν τον Μπραντ Πιτ σε προσωπική του υπόθεση και δεν ήταν αμερόληπτος με τις δύο πλευρές.

Ένας εκπρόσωπος της ηθοποιού, μίλησε στο E! News και ανέφερε:

“Το δικαστήριο έλαβε την απόφαση αυτή βάσει τεχνικών καθαρά ζητημάτων, Υπήρχε ένας απίστευτος όγκος στοιχείων που οδήγησε τον δικαστή να λάβει την καλύτερη απόφαση για τα παιδιά. Με αυτόν τον γνώμονα θα συνεχίσουμε κι εμείς, το καλύτερο για τα παιδιά”.

Τρία από τα παιδιά τους θέλουν να καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους
Την ίδια ώρα, δικαστικά έγγραφα που επικαλείται η Daily Mail από τον Δεκέμβριο του 2020 θέλουν την Τζολί να υποστηρίζει ότι 3 από τα 6 της παιδιά ήθελαν να καταθέσουν στο δικαστήριο για την επιμέλειά τους, εναντίον του Μπραντ Πιτ.

Οι δικηγόροι της Τζολί υποστηρίζουν ότι τα παιδιά της είναι αρκετά μεγάλα για να αντιλαμβάνονται πλήρως το τί συμβαίνει. Από την άλλη ο δικαστής που απομακρύνθηκε είχε τονίσει ότι δεν ήταν σωστό τα παιδιά του ζεύγους να καταθέσουν καθώς “η δίκη θα τους επηρεάσει συναισθηματικά. Το να βάλεις οποιοδήποτε παιδί να υπομείνει αυτό που μοιάζει να είναι μία μάταιη και κενή διαδικασία είναι πέρα για πέρα αδικαιολόγητο. Είναι βάναυσο”.

Μένει να δούμε τι θα συμβεί με τον νέο δικαστή και πότε θα λήξει αυτός ο πόλεμος ανάμεσα στο πρώην ερωτευμένο ζευγάρι.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved