Χρήστος Δάντης για την παραίτηση Ιακωβίδη: “Ντροπή για τη χώρα μας, δείχνει πόσο κούφιοι είστε”

POP UP TEAM
/
3 Αυγούστου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ξέσπασε ο Χρήστος Δάντης, με αφορμή την παραίτηση Ιακωβίδη, για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι αθλητές στην Ελλάδα.

Οργισμένος είναι ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται στη χώρα μας οι αθλητές. Εξέφρασε δε αυτή την οργή του με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως ανέφερε ο διάσημος τραγουδιστής, “είναι ντροπή” να θαυμάζει κανείς έναν αθλητή μόνο όταν φέρνει διακρίσεις.

Επιπλέον, με αφορμή την παραίτηση του Θοδωρή Ιακωβίδη από την Άρση Βαρών, o Δάντης αναφέρθηκε και σε άλλα επαγγέλματα, τα οποία είναι κάπως παρεξηγημένα από την ελληνική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δάντης ανάρτησε το βίντεο, όπου ο Θοδωρής Ιακωβίδης με δάκρυα στα μάτια ανακοινώνει την παραίτησή του από τον αθλητισμό και κάτω από αυτό έγραψε:

“Ντροπή για τη χώρα μας. Κάθε που παίρνει κάποιος μια διάκριση,καμαρώνετε. Η αλήθεια όμως είναι πως τα χιλιάδες παραδείγματα σαν αυτού του αθλητή δείχνουν ποσο κουφιοι είστε και ποσο έχετε εντρυφήσει στη λαμογιά. Όσο αφορά τους ανθρώπους που διοικούν αυτό. Όμως.. Το κακό ξεκινάει από αλλου. Δυστυχώς,για τους περισσότερους Έλληνες “Αθλητής” σημαίνει αργόσχολος, “μουσικός” η “Τραγουδιστης” σημαίνει πανηγυρτζής, εξ ου και το “μουσικαντης”, “Ηθοποιός” σημαίνει γελωτοποιός, “Χορευτής” σημαίνει “κουνιστός” και “Χορεύτρια” σημαίνει “τσ******”. Έτσι το έχετε στο μυαλό σας, και κάποιοι από αυτους μέχρι να διακριθούν και Ν αρχίσετε να καμαρώνετε που είναι φίλοι σας,τα χουν ακούσει. Είναι η πικρή αλήθεια και θα έπρεπε να ντρέπεστε οι περισσότεροι. Κυβέρνηση και Πολίτες. Συγνώμη Θοδωρή Ιακωβίδη”.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved