Ντάνιελ Κρεγκ: Δεν σκοπεύει να αφήσει περιουσία στις κόρες του

POP UP TEAM
/
23 Αυγούστου, 2021

Η αναπάντεχη δήλωση πως θέλει να ξεφορτωθεί όλα του τα χρήματα πριν πεθάνει

Η επιτυχημένη του πορεία στο Hollywood δύσκολα περνάει απαρατήρητη, αφού ο Ντάνιελ Κρεγκ με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο του θεάματος, δίκαια συγκαταλέγεται μεταξύ των σπουδαίων ηθοποιών της γενιάς του. Μέσα από τον ρόλο του ως James Bond απέκτησε παγκόσμια αναγνώριση και όχι μόνο, καθώς τα 15 χρόνια που «υπηρέτησε» ως πράκτορας 007 εξασφάλισε, μια όχι και τόσο ασήμαντη περιουσία, η οποία ανέρχεται στα £116 εκατομμύρια. Από το αστρονομικό αυτό ποσό, ωστόσο, τα δύο παιδιά του ηθοποιού δεν πρόκειται να δουν ούτε μια λίρα μετά το θάνατο του.

Συγκεκριμένα, ο γοητευτικός star σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Candis Magazine», αποκάλυψε πως η περιουσία αυτή δεν πρόκειται να περάσει στα χέρια των επόμενων γενεών καθώς πιστεύει πως μια πράξη σαν και αυτή είναι αρκετά κακόγουστη και ντεμοντέ. Αντίθετα, προτιμά να προφυλάξει το image του, από αυτού του είδους γενναιοδωρίες και είτε να τα σπαταλήσει όλα πριν πεθάνει, είτε να τα δωρίσει ως φιλανθρωπία.

 

«Δεν υπάρχει μια παλιά παροιμία που λέει ότι αν πεθάνεις πλούσιος, έχεις αποτύχει; Νομίζω ότι ο Andrew Carnegie δώρισε περιουσία που σήμερα θα υπολογίζονταν σε περίπου 11 δισεκατομμύρια δολάρια, κάτι που δείχνει πόσο πλούσιος ήταν, γιατί στοιχηματίζω ότι κράτησε και κάποια χρήματα για τον εαυτό του. Αλλά εγώ δεν θέλω να αφήσω μεγάλα ποσά στην επόμενη γενιά.

Νομίζω ότι το να αφήνεις κληρονομιά είναι αρκετά κακόγουστο. Η φιλοσοφία μου είναι να τα ξεφορτωθείτε ή να τα δωρίσετε πριν φύγετε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved