Η χιουμοριστική ατάκα της της συντρόφου του Αντετοκούμπο: «Είναι σειρά σου να αλλάξεις πάνα»

POP UP TEAM
/
24 Αυγούστου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Μαράϊα, σύντροφος του διάσημου Έλληνα μπασκεμπολίστα τού κάνει πλάκα δημοσιώς και το ίνσταγκραμ ξεσπά σε γέλια.

Eίναι ο κορυφαίος μπασκεμπολίστας στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, αλλά έχει δηλώσει πως το μεγαλύτερο κατόρθωμα της ζωής του είναι τα παιδιά του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει ξεκάθαρα μέσα σε μία υπερβολικά δεμένη οικογένεια στην οποία πάντα ο ένας φρόντιζε και στήριζε τον άλλον, θέλει να περάσει ακριβώς τις ίδιες αξίες και στα παιδιά του και προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τη σύζυγό του και τον γιο τους, ενώ σύντομα θα υποδεχθεί και το δεύτερο παιδάκι του.

Ο σταρ των Mιλγουόκι Μπακς, αφού πέρασε ένα μικρό διάστημα στην Ελλάδα, βρίσκεται και πάλι στην Αμερική για την προετοιμασία του πρωταθλήματος και ανέβασε στο ίνσταγκραμ μία φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε με χαλαρή, χαρούμενη διάθεση να χαμογελά πλατιά από τον καναπέ του. «Τι τρέχει παιδιά;», έγραψε στη λεζάντα της εικόνας αλλά η σύντροφός του, Μαράια, του χάλασε το «άραγμα» με τον πιο απότομο τρόπο.

Κάνοντας πλάκα σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία: «Ο γιος μας. Είναι η σειρά σου να αλλάξεις την πάνα του», αποσπώντας πολλά λάικ και ξεκινώντας μία νέα σειρά από σχόλια κάτω από το στιγμιότυπο του αγαπημένου MVP.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved