Κάν’το όπως ο Beckham: O 46χρονος ποδοσφαιρστής έδειξε πως η τέχνη δεν ξεχνιέται

POP UP TEAM
/
26 Αυγούστου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Σαν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιρστές της τελευταίας 25ετίας, ο 46χρονος πια Beckham έδειξε πως η τέχνη δεν ξεχνιέται.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων που βλέπουν ποδόσφαιρο: Εκείνοι που πιστεύουν πως ο David Beckham υπήρξε ένας εξαιρετικά υπερεκτιμημένος ποδοσφαιριστής, η φήμη του οποίου εκτοξεύτηκε κυρίως για εξωαγωνιστικούς λόγους και αυτοί που γνωρίζουν την αλήθεια, ό,τι δηλαδή ο Becks υπήρξε ένας τρομακτικά προικισμένος μέσος με απίστευτο δεξί πόδι και ματιά σε κάθε πιθανή ή απίθανη γωνιά του χορταριού.

Συντασσόμαστε ασφαλώς με τους δεύτερους, καθώς αυτό δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα και είναι κάτι που άλλωστε μαρτυρά και η διαδρομή του πρώην Άγγλου διεθνή στα ευρωπαϊκά -και όχι μόνο- γήπεδα.

Κάν’το -αν μπορείς- όπως ο Beckham
Σαν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιρστές της τελευταίας 25ετίας, ο 46χρονος πια Beckham έδειξε πως η τέχνη δεν ξεχνιέται. Πριν την έναρξη του σαββατιάτικου αγώνα της ομάδας του, Ίντερ Μαϊάμι, βρέθηκε για λίγο στο χορτάρι και είπε να απολαύσει την περίσταση, επιδεικνύοντας κάποια από τα skills του. Φορώντας κοστούμι. Γιατί είναι ο David Beckham και, κυρίως, γιατί μπορεί.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved