“Μαρία της γειτονιάς”: Έγινε 50 ετών και φαίνεται για 25

POP UP TEAM
/
31 Αυγούστου, 2021

Η διάσημη μεξικανή πρωταγωνίστρια που «στοίχειωσε» την παιδική μας ηλικία με τους ρόλους της, παραμένει μία καλλονή.

 Η«Μαρία της Γειτονιάς» έκλεισε τα 50 της χρόνια λίγες ημέρες νωρίτερα και κανένας δεν μπορεί να το πιστέψει, αφού ο χρόνος φαίνεται πως έχει σταματήσει για την αγαπημένη πρωταγωνίστρια των μεξικανικών σειρών. Η Ταλία, που έγινε σήμα κατατεθέν των ’90s σειρών, έπαψε να είναι πια η απροστάτευτη Μαρία που δέχεται απανωτά χτυπήματα απο την μοίρα και κυρίως απο την αδίστακτη Σοράγια, σημειώνοντας μια λαμπρή καριέρα ως ηθοποιός και τραγουδίστρια στο Μεξικό.

Μάλιστα, ένα απο τα μεγαλύτερα περιοδικά του Μεξικού τίμησε την επέτειο των γενεθλίων της με ένα εκτενή αφιέρωμα, βλέποντας την αγαπημένη ηθοποιό να ποζάρει στο εξώφυλλο του «Caras», ντυμένη casual με ένα τζιν και ένα γκρι T-shirt. 

Η Λατίνα star γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα ιδιωτικό boat party και μοιράστηκε λεπτομέρειες με τους 18 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram. Εκλεκτοί καλεσμένοι της ήταν λίγοι κοντινοί φίλοι και φυσικά ο σύζυγός της, Τόμι Μοτόλα και τα δύο της παιδιά, Σαμπρίνα και Μάθιου. Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψαν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός, στις οποίες ποζάρει με ένα ολόσωμο σέξι μαγιό.

Το καλλίγραμμο σώμα της μαρτυρά πως η Ταλία δεν έχει αλλάξει και πολύ απο τότε που υποδυόταν την «Μαριμάρ» και την «Ροζαλίντα», αποδεικνύοντας πως ο αριθμός 50 που σχημάτιζαν τα πολύχρωμα μπαλόνια δίπλα της, είναι απλά ένα νούμερο.

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν θετικά την εντυπωσιακή της φόρμα αλλά και να επισημάνουν πόσο όμορφη και γοητευτική παραμένει σχεδόν 30 χρόνια απο τότε που την γνωρίσαμε για πρώτη φορά στην μικρή οθόνη.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved