Shakira: Ποζάρει με τους δύο γιους της και μας δείχνει πόσο έχουν μεγαλώσει

POP UP TEAM
/
1 Σεπτεμβρίου, 2021

Η σταρ απολαμβάνει τις διακοπές της με την οικογένειά της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Shakira μοιράζεται προσωπικές της στιγμές με τους 70 εκατομμύρια ακολούθους της, στο Instagram. Μάλιστα, η πρόσφατη δημοσίευσή της είναι καθαρά οικογενειακή υπόθεση, αφού η διάσημη τραγουδίστρια, ποζάρει αγκαλιά με τους δύο της γιους, τον 8χρόνο Milan και τον 6χρόνο Sasha και όπως μπορεί εύκολα να παρατηρήσει κανείς, τα δύο αγόρια έχουν μεγαλώσει αρκετά.

Μαμά και γιοί απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με τα δύο παιδιά να φορούν στολές του σερφ, έτοιμα να δαμάσουν τα κύματα, όπως ακριβώς συνηθίζει να κάνει και η μητέρα τους. “Ο Milan έχει αρχίσει ήδη να το απολαμβάνει”, επισημαίνει η Shakira για το νέο κοινό χόμπι των τριών τους. 

Η Λατίνα σταρ έχει αποκτήσει τα παιδιά της με τον δημοφιλή ποδοσφαιριστή Gerard Piqué με τον οποίο είναι μαζί από το 2011. Στο παρελθόν είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της, πως στην αρχή συνάντησε αρκετές δυσκολίες ως εργαζόμενη μητέρα, αφού χρειαζόταν να είναι μακριά από την οικογένειά της για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Συγκεκριμένα είχε πει χαρακτηριστικά: “Μερικές φορές δεν μπορούσα να δω τους γιους μου για ένα μήνα ή και περισσότερο. Είναι πολύ δύσκολο αυτό. Όμως, φροντίζαμε να επικοινωνούμε συχνά μέσω FaceTime και τους βλέπω έστω με τον τρόπο αυτό”.

Όσα για τον σύντροφό της, ανέφερε πως την βοηθάει και την στηρίζει πολύ στο ζήτημα της οικογένειας, ενώ μοιράζονται τις δουλειές που χρειάζεται το σπίτι, χωρίς να έχουν κάνει κάποια συγκεκριμένη συμφωνία. “Με τον Gerard μοιραζόμαστε τις δουλειές και τις ευθύνες της οικογενείας. Ασχολούμαστε και οι δύο εξίσου με τη φροντίδα των παιδιών. Στηρίζουμε και βοηθάμε πάντα ο ένας τον άλλον”, τόνισε η 44χρόνη pop star.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved