Η Χάιντι Κλουμ και ο Σιλ «έκαψαν» έναν τρελό έρωτα: «Θα μπορούσε να κρατήσει επίπεδο»

POP UP TEAM
/
3 Σεπτεμβρίου, 2021

Όταν γνωρίστηκαν το μοντέλο ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί κι αυτός ένας σέξι σταρ -7 χρόνια μετά τίποτα δεν είχε μείνει από το κινηματογραφικό ρομάντζο που έζησαν.

Η Χάιντι Κλουμ και ο Σιλ είχαν ένα υπερβολικό είδος αγάπης από αυτά που βλέπουμε στις ταινίες. Η εικόνα τους απόλυτα συμβατή, όμορφοι και οι δυο τους, σέξι και διάσημοι. Γνωρίστηκαν το 2004 στη Χαβάη ενώ η Χάιντι ήταν ήδη έγκυος στην πρωτότοκη κόρη της, τη Λένι, καρπό της προηγούμενης σχέσης της με τον ιταλό επιχειρηματία Φλάβιο Μπριατόρε. Ο 57χρονος σήμερα Βρετανός τραγουδιστής ήταν παρόν στη γέννηση της Λένι, την οποία αργότερα υιοθέτησε και μεγάλωσε σαν τρυφερός μπαμπάς μαζί με τα τρία παιδιά που απέκτησε με την γερμανίδα -46χρονη σήμερα-, μοντέλο και παρουσιάστια, τον Χένδρι, τον Γιόχαν και τη Λου.

Η πρόταση γάμου ήρθε λίγους μήνες μετά τη γνωριμία τους, στις 23 Δεκεμβρίου του 2004 και όλοι κατάλαβαν ότι ο κεραυνοβόλος έρωτας τους είχε αρπάξει από τα μαλλιά, κάτι που ενίσχυαν με κάθε δημόσια επίσημη ή μη εμφάνισή της, αφού δε δίσταζαν να φιληθούν δημόσια και η γλώσσα του σώματός τους μεταφραζόταν σε αναμμένες φωτιές -σε ελεύθερη μετάφραση.

Μετά τον γάμο τους, τον Μάιο του 2005, σε παραλία του Μεξικό, το ζευγάρι ανανέωνε κάθε χρόνο τους γαμήλιους όρκους του, ενώ ξακουστό ήταν το αποκριάτικο πάρτι που οργάνωνε κάθε χρόνο το ζευγάρι στην έπαυλή του -μια χρονιά μεταμφιέστηκαν σε ερωτευμένα πιθηκάκια.

Ο γάμος τους έμοιαζε βγαλμένος από Άρλεκιν αλλά το happy end δεν ήρθε ποτέ, αφού χώρισαν επίσημα το 2014. Τι πήγε τόσο στραβά; Οι φήμες περί χωρισμού άρχισαν να πετούν ελεύθερες γύρω τους, δύο χρόνια πριν, τον Ιανουάριο του 2012, όταν ο Σιλ ανέβασε ένα μυστήριο tweet που έγραφε «το τέλος». Αυτό μόνο, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

Η Χάιντι Κλουμ και τα τέσσερα παιδιά της στο κρεβάτι όλοι μαζί:

Δύο ημέρες αργότερα, το ζευγάρι έκανε επίσημα μια κοινή δήλωση που σε γενικές γραμμές έλεγε: «Είχαμε τον βαθύτερο σεβασμό ο ένας για τον άλλον σε όλη τη διάρκεια της σχέσης μας και συνεχίζουμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλον, αλλά η σχέση τελείωσε».

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού έγινε στις 27 Δεκεμβρίου του 2012, όταν η Κλουμ ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter, αγκαλιά με τον σύζυγό της στο χιονισμένο Άσπεν, στο Κολοράντο.

Τι απογοήτευση. Ενώ όλα έδειχναν ότι η Χάιντι και ο Σιλ θα καταφέρουν να υπερισχύσουν της μακράς λίστας των καταδικασμένων γάμων στο Χόλιγουντ, αυτοί ακολούθησαν τον κανόνα. Χώρισαν μετά από επτά χρόνια. Και οι δυο τους παρέμειναν σχετικά σιωπηλοί για το τι προκάλεσε τον χώρισμό τους, ιδίως μετά τη δημόσια δήλωσή τους. Η Χάιντι μιλώντας στο Elle, τον Μάρτιο του 2012, είπε ότι ένιωθε σαν να «ήταν στο μάτι του κυκλώνα» προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά της μέσα σε αυτή την κατάσταση.

«Δε θέλω να μιλήσω θετικά ή αρνητικά για τα σκαμπανεβάσματα που είχαμε. Κάθε ζευγάρι περνάει από διάφορες φάσεις. Δυστυχώς, είμαστε εκτεθειμένοι σε κοινή θέα, οπότε όλα μοιάζουν πιο μεγάλα ή υπερβολικά απ’ ότι πραγματικά είναι. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο -ειδικά για τα παιδιά μας-, να τυπώνονται χαμηλού επιπέδου σχόλια σε περιοδικά και να συζητούνται» πρόσθεσε.

Στην πορεία ο πολιτσμός με τον οποίο αντιμετώπισαν τον χώρισμό τους έδωσε τη θέση του στο μίσος, όπως συμβαίνει σε όλους τους μεγάλους έρωτες. Ο Σιλ φαίνεται πως δεν πήρε καθόλου καλά τη σχέση της πρώην συζύγου του, Χάιντι Κλουμ, με τον σωματοφύλακά της. Αν και παραδέχτηκε ότι μετά από ένα χωρισμό είναι φυσιολογικό δύο άνθρωποι να αναζητούν νέους συντρόφους, θεώρησε ότι η Χάιντι βιάστηκε να τον αντικαταστήσει. Δε διστάζει να εκφράσει και αμφιβολίες για το επίπεδο της μητέρας των παιδιών του.

«Η Χάιντι θα μπορούσε να διατηρήσει ένα κάποιο επίπεδο και να περιμένει έως ότου χωρίσουμε οριστικά για να αρχίσει τη σχέση της με τον σωματοφύλακα», θα πει φανερά ενοχλημένος, το 2012, λίγο καιρό μετά την κοινή ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Η σπόντα του Σιλ μάλλον άφησε αδιάφορη την Χάιντι, η οποία έζησε έναν ακόμα έρωτα με τον σωματώδη Μάρτιν Κίρστεν, για να χωρίσει μαζί του το 2014 και να του δώσει σύμφωνα με τα κίτρινα σχόλια των tabloids «ένα σπίτι και πολλά χρήματα για να κρατήσει το στόμα του κλειστό».

Αυτά μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019, όπου η Χάιντι Κλουμ και ο 30χρονος σήμερα, μουσικός των Tokio Hotel, Τομ Κόλιτζ, έγιναν νόμιμοι σύζυγοι. Ο γάμος τους έγινε τόσο μυστικά που ακόμα και οι φίλοι του ζευγαριού δεν το γνώριζαν. Η Χάιντι Κλουμ σε εμφάνισή της στην Έλεν Ντε Τζένερις είχε πει ότι συνάντησε τον Κόλιτζ για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2018 στο πάρτι ενός κοινού τους φίλου. H Γερμανίδα καλλονή είχε ανακοινώσει μέσω ίνσταγκραμ τον αρραβώνα της με τον 29χρονο κιθαρίστα του συγκροτήματος Tokio Hotel, στις 24 Δεκεμβρίου.

Η παγκόσμια καραντίνα του κορονοϊού τους βρήκε αγαπημένους αλλά χωριστά: «Όπως πολλοί από εσάς, είμαι άρρωστη όλη την εβδομάδα και δυστυχώς, ο σύζυγός μου, ο οποίος επέστρεψε από την περιοδεία του πριν από λίγες ημέρες επίσης αισθάνεται άρρωστος. Για να είμαστε ασφαλείς, μένουμε χώρια μέχρι να πάρουμε τα αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού (που επιτέλους καταφέραμε να κάνουμε). Όσο και να θέλω να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω, είναι πιο σημαντικό να κάνουμε το σωστό και να μην εξαπλωθεί περαιτέρω» έγραψε σε σχετικό ποστ της η Χάιντι και όλοι καταλάβαμε ότι το 46χρονο μοντέλο ζει έναν ακόμα μεγάλο έρωτα με έναν κατά 16 χρόνια νεότερο από αυτήν άντρα.

Δείτε ένα βίντεο για τη ζωή του ζεύγους Χάιντι-Σιλ, το οποίο έγραψε τη δική του ιστορία:

http://youtu.be/qG-illCwMag

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved