Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οριστική δικαίωση για την ποπ σταρ- Επιτέλους ελεύθερη από την κηδεμονία από τον πατέρα της

POP UP TEAM
/
9 Σεπτεμβρίου, 2021

Παίρνει πίσω τη ζωή της από τον ίδιο της τον πατέρα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά από 13 χρόνια “σκλαβιάς”.

Ο Τζέιμι Σπίαρς, ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς υπέβαλε αίτηση στο δικαστήριο ζητώντας να τερματιστεί το καθεστώς κηδεμονίας που του επέτρεπε να ελέγχει επί 13 ολόκληρα χρόνια την περιουσία και πολλές πτυχές της ζωής της διάσημης ποπ σταρ.

Μια εξέλιξη που σηματοδοτεί τη οριστική δικαίωση της Σπίαρς, η καριέρα της οποίας βρίσκεται στα χέρια των νόμιμων κηδεμόνων της μετά από τις ανησυχίες για την ψυχική της υγεία το 2008.

Η ίδια είχε εμπλακεί σε μια πολύχρονη δικαστική περιπέτεια παλεύοντας να απαλλαγεί από την καταχρηστική κηδεμονία του πατέρα της.

Ο 69χρονος πατέρας της Μπρίντεϊ Σπίαρς, απέδωσε την ξαφνική αλλαγή στη στάση του σε “πρόσφατα γεγονότα που σχετίζονται με την κηδεμονία”, αναφερόμενος κυρίως στις δικαστικές ακροαματικές διαδικασίες που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι, και στις οποίες η 39χρονη Μπρίτνεϊ ζήτησε να αναλάβει την διαχείριση της περιουσίας της.

Η πλευρά του Τζέιμι Σπίαρς υποστήριξε ότι “οι συνθήκες στη ζωή της κόρης του έχουν αλλάξει σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να μην υπάρχει πλέον λόγος ύπαρξης του καθεστώτος νομικής κηδεμονίας”.

“Η κυρία Σπίαρς είπε στο δικαστήριο ότι θέλει τον έλεγχο της ζωής της πίσω χωρίς την προστασία και την καθοδήγηση της κηδεμονίας”, αναφέρει στο νομικό έγγραφο ο Τζέιμς Σπίαρς προσθέτοντας ότι η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε ότι “θέλει να ζήσει τη ζωή της όπως επιλέγει” χωρίς τους περιορισμούς αυτού του νομικού καθεστώτος και χωρίς δικαστικές διαδικασίες.

Ο τερματισμός της κηδεμονίας πρέπει να εγκριθεί από την δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Μπρέντα Πένι, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σε δήλωσή του στο Page Six, ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, χαρακτήρισε την κατάθεση του Τζέιμι “μια τεράστια νομική νίκη” και “δικαίωση”.

“Μετά από δημοσιοποίηση του ανήθικου και ανάρμοστου σχεδίου του να κρατήσει την κόρη του όμηρο, προσπαθώντας να πετύχει έναν συμβιβασμό ύψους πολλών εκατομμυρίων, ο κ. Σπίαρς πλέον ουσιαστικά παραδόθηκε. Δεν υπάρχει κανένας διακανονισμός” είπε ο Ρόζενγκαρτ, αναφερόμενος στην φερόμενη απόπειρα του πατέρα της Μπρίτνεϊ να αποσπάσει 2 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να δεχτεί να την απελευθερώσει.

“Αν ο κ. Σπίαρς πιστεύει ότι μπορεί να προσπαθήσει να αποφύγει τις ευθύνες του και την απονομή δικαιοσύνης, και να μην καταθέσει ενόρκως απαντώντας στις ερωτήσεις μας, κάνει λάθος”, συμπλήρωσε ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπιάρς.

H έρευνα της νομικής ομάδας της 39χρονης για κακή διαχείριση των περιουσιακών της στοιχείων και για άλλα ζητήματα, θα συνεχιστεί.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved