J.Lo – Ben Affleck: Έφτασαν στη Βενετία κι είναι κι επισήμως το #couplegoal της χρονιάς

POP UP TEAM
/
10 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του επίσημη δημόσια εμφάνιση.

Δεν ξέραμε τι έλειπε από το φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας μέχρι που τους είδαμε να φτάνουν με ένα σικ water taxi. Η J.Lo και ο Ben Affleck απέδειξαν ότι είναι το απόλυτο #couplegoal δείχνοντας πιο ερωτευμένοι και πιο στιλάτοι από ποτέ.

Καρτώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου, έδειχναν χαλαροί και ευτυχισμένοι ενώ όταν μπήκαν στο καραβάκι αμέσως αγκαλιάστηκαν κι άρχισαν να συζητούν χαμογελώντας. Η Jennifer Lopez ένα λευκό δαντελενιο midi φόρεμα και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ είχε ολοκληρώσει το look της με μαύρα oversized γυαλιά ηλίου. Ο Ben Affleck είχε επιλέξει ένα μαύρο t-shirt με ασορτί παντελόνι και μαύρα δερμάτινα sneakers.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει στην Βενετία την πρώτη του επίσημη δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, αφού ο Affleck θα παρουσιάσει στο φεστιβάλ την ταινία του ‘The Last Duel’. Μετά από δύο σχεδόν δεκαετίες, η Lopez και ο Affleck θα περπατήσουν στο red carpet μαζί μετά από πολλές κοινές εμφανίσεις τους σε βόλτες τους, στις διακοπές τους αλλά και σε ραντεβού τους.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved