Έκλεψαν τις εντυπώσεις Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Λόπεζ: Έρωτας στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας

POP UP TEAM
/
12 Σεπτεμβρίου, 2021

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να στρέψουν όλα τα φλας των φωτογράφων πάνω τους, με την κοινή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας.

Από τότε που το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε την επανένωσή του βρίσκεται στο επίκεντρο και όχι άδικα. Λόπεζ και Άφλεκ μάγεψαν τους πάντες με την άφιξή τους στο Φεστιβάλ Βενετίας, καθώς πόζαραν λάμποντας από ευτυχία. 

Το διάσημο ζευγάρι έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας «The Last Duel», πραγματοποιώντας την πρώτη τους εμφάνιση σε επίσημη εκδήλωση, από τον Απρίλιο, οπότε επανασυνδέθηκαν μετά το χωρισμό της εκρηκτικής Λατίνας με τον πρώην σύντροφό της, Ροντρίγκεζ.

tzenifer lopez mpen aflek

Ο Μπεν Άφλεκ είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της ακριβής παραγωγής μαζί με την Τζόντι Κόμερ, τον Ματ Ντέιμον και τον Άνταμ Ντράιβερ. Ο 49χρονος ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο του Count Pierre of Alençon, στο ιστορικό δράμα που αναμένεται να «σπάσει τα ταμεία» στους κινηματογράφους όλου του πλανήτη.

Για την εμφάνισή της, η Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε μια ολόλευκη τουαλέτα του Georges Hobeika. Το φόρεμα, το οποίο αγκάλιαζε τις καμπύλες της, είχε ανοικτό ντεκολτέ, με μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια που έμοιαζε με κολιέ. Ο Μπεν Αφλεκ, από την άλλη, φορούσε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι.

tzenifer lopez mpen aflek 2

http://youtu.be/VT1Ak9MFb4U

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved