Penelope Cruz: «Διπλή» νίκη στο Φεστιβάλ Βενετίας για την ερμηνεία και την εμφάνισή της

POP UP TEAM
/
13 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η ισπανίδα ηθοποιός εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στην τελετή απονομής.

Το 78ο Φεστιβάλ Βενετίας, που ολοκληρώθηκε χθες 11 Σεπτεμβρίου με την απονομή των βραβείων στους νικητές, συγκέντρωσε στο κόκκινο χαλί του μερικά από τα πιο ηχηρά ονόματα του διεθνούς κινηματογράφου. Εξάλλου, όπως συνέβη και με το Φεστιβάλ των Καννών που προηγήθηκε, και αυτό της Βενετίας επιχειρεί να ισοφαρήσει τις απώλειες από την περσινή χρονιά που λόγω covid-19 πήρε αναβολή. Ανάμεσα, λοιπόν, στους πιο λαμπερούς καλεσμένους του και η Penélope Cruz.

Η ταλαντούχα ισπανίδα ηθοποιός, μία από τις κορυφαίες του ευρωπαϊκού σινεμά, ταξίδεψε στη Βενετία- μαζί με τον σύζυγό της, τον επίσης κορυφαίο ισπανό ηθοποιό, Javier Bardem- για να δώσει το παρών στην πρεμιέρα όχι μίας, αλλά δυο ταινιών στις οποίες είναι η πρωταγωνίστρια. Ο λόγος για το “Official Competition”, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Antonio Banderas, και το “Madres paralelas” του Pedro Almodóvar, του συμπατριώτη της σκηνοθέτη με τον οποίο η Cruz έχει συνδέσει ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας της.

Η δεύτερη αυτή ταινία, η 8η στην οποία συνεργάζεται με τον Almodóvar, ήταν κι αυτή που την οδήγησε στη νίκη: η ηθοποιός απέσπασε το “Coppa Volpi” για την ερμηνεία της στην τελετή απονομής.

 aapenelope

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved