Δάνης Κατρανίδης: Δύσκολες στιγμές – Δίνει μάχη για τη ζωή του

POP UP TEAM
/
14 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Δύσκολες ώρες ζει ο Δάνης Κατρανίδης, καθώς δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, λόγω σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μπορεί να βγήκε από το νοσοκομείο, ωστόσο, η κατάσταση του έχει επιβαρυνθεί. Σύμφωνα με την Espresso, ο Δάνης Κατρανίδης βρίσκεται πλέον στο σπίτι του, σε ένα περιβάλλον με ζεστασιά και ψυχολογική ασφάλεια.

Έχοντας πάντα στο πλευρό του την οικογένεια του, ο ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, εξακολουθεί να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, θέλοντας να βγει νικητής.

Όπως είχε γίνει γνωστό στα μέσα καλοκαιριού, αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο διαγνώσθηκε κατά τη διάρκεια μιας σειράς εξετάσεων ρουτίνας, το περασμένο Πάσχα, στις οποίες είχε υποβληθεί ο ηθοποίος.

Γνωστός για τον πράο χαρακτήρα του και τη ζωή που έχει επιλέξει μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός παρά την ταλαιπωρία, παραμένει αισιόδοξος και βέβαιος ότι θα βγει νικητής σε αυτή τη σκληρή μάχη.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved