Enrique Iglesias και Anna Kournikova: Μας δείχνουν τα τρία χαρούμενα παιδιά τους

POP UP TEAM
/
22 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το ζευγάρι πριν από περίπου έναν χρόνο υποδέχθηκε το τρίτο του παιδί.

Μέσα σε μία μινιατούρα αυτοκινήτου, η Lucy, ο Nicholas και η Mary, τα τρία παιδιά του Enrique Iglesias και της Anna Kournikova κάνουν τη βόλτα τους στον κήπο του σπιτιού τους, γελώντας και χαιρετώντας την κάμερα ενώ στο background παίζει το νέο άλμπουμ του διάσημου μπαμπά τους, που μόλις κυκλοφόρησε.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, στη θέση του οδηγού κάθεται ο 3,5 ετών Nicholas δίπλα στη δίδυμη αδερφή του Lucy, ενώ από την παρέα δεν λείπει η 1 έτους Mary που γεννήθηκε λίγο πριν την εξάπλωση της πανδημίας.

Το ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία 20 χρόνια κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού η γέννηση των διδύμων είχε μαθευτεί αρκετά αργότερα, με τους γονείς να κρατούν για πολύ καιρό το μεγάλο μυστικό. Σε αντίθεση με τη γέννηση της Mary, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο μπαμπάς της, μέσως μιας συγκινητικής ανάρτησης στο Instagram.

Η ευτυχισμένη μαμά ενώ σπάνια μοιράζεται φωτογραφίες τους στα social media, έκανε μία εξαίρεση προκειμένου να ενημερώσει τους followers της για την κυκλοφορία του τελευταίο άλμπουμ του συζύγου της, ζητώντας τη βοήθεια των παιδιών της.

Ο Enrique Iglesias τον Μάρτιο του 2020 είχε αναφερθεί στην αλλαγή της ζωής τους μετά τον ερχομό του 3ου τους παιδιού, δηλώνοντας πως η μετάβαση ήταν πολύ ομαλή, με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του να είναι ενθουσιασμένα με τη νέα προσθήκη στην οικογένειά τους. “Έχουν δύο χρόνια διαφορά, συνεπώς φοβόμουν για το πώς θα αντιδράσουν. Και έχω και δύο σκυλιά, οπότε το σπίτι θα ήταν ένα χάος”, είχε πει χαρακτηριστικά. Απ’ό,τι φαίνεται η οικογενειακή ζωή τους ήταν πιο εύκολη από κάθε προσδοκία.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved