Σάρλοτ Σόντερστρομ: Η χρυσή κληρονόμος της H&M- Η πολυτελής ζωή, το πάθος για τα άλογα και η αμύθητη περιουσία

POP UP TEAM
/
22 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η πολυτελής ζωή, το πάθος για τα άλογα και η περιουσία που ξεπερνά τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ίσως δεν έχεις ακούσει ποτέ το όνομά της, γιατί η Charlotte Söderström προτιμά να ζει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σίγουρα όμως το όνομα H&M δεν σου είναι καθόλου άγνωστο. Όπως πολύ σωστά μάντεψες, η Söderström είναι η κόρη του πλουσιότερου ανθρώπου στη Σουηδία και ιδρυτή της εταιρείας-κολοσσού, Stefan Persson, η οποία αν και ανήκει σε μία από τις εύπορες οικογένειας της χώρας, σπάνια τα περιοδικά και ο Τύπος ασχολούνται μαζί της. Η χρυσή κληρονόμος παντρεύτηκε το 2006 τον Martin Söderström, με τον οποίο έχει αποκτήσει 3 παιδιά και από τότε έχει αφοσιωθεί στην οικογενειακή ζωή και τις επιχειρήσεις που έχει αναλάβει

Η σχέση της με την Η&M
Αν και είναι μέτοχος της αλυσίδας ρούχων, γεγονός που μαρτυρά πως τα έσοδά της αγγίζουν αρκετά εκατομμύρια τον χρόνο, τα ηνία έχει αναλάβει ο αδερφός της, Karl Johan Persson, ο οποίος διαδέχθηκε τον πατέρα τους, στη θέση του CEO. Σε ό,τι αφορά την εταιρεία, την οποία ίδρυσε ο παππούς της, Erling Persson, το 1947, η ίδια ασχολείται κυρίως με τις χορηγίες του ομίλου. Πέρα από την ενασχόλησή της με τα θέματα της H&M, η Söderström έχει αποκτήσει μία φάρμα αλόγων, μέσω της οποίας εκτρέφει τα πανέμορφα αυτά τετράποδα ζώα, στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Το πάθος της για τα άλογα
Η χρυσή κληρονόμος αν και ιππεύει, δεν είχε δοκιμάσει ποτέ να διαγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και όμως κατά κάποιο τρόπο είναι κάτοχος 4 Ολυμπιακών μεταλλίων. Στην Charlotte Söderström ανήκουν δύο από τα πιο γνωστά άλογα ιππασίας που πήραν μέρος στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, το H&M All in και το H&M Indiana. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν προσφερθεί μέσα στα χρόνια να αγοράσουν τα άλογα-αστέρια, όμως όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, η απάντησή της ήταν αρνητική, από τη στιγμή που σημαίνουν πολλά για εκείνη και την οικογένειά της και φυσικά έχει τη δυνατότητα να τα συντηρεί.

 

Η πολυτελής ζωή
Πέρα από τα πλούτη της οικογένειας της H&M, ο σύζυγος της 5ης πλουσιότερης γυναίκας στον κόσμο για το 2019, Martin Söderström διατηρεί και ο ίδιος μια τεράστια περιουσία, έχοντας στην ιδιοκτησία του 35 εταιρείες που έχουν να κάνουν με έργα τέχνης, αυτοκίνητα, ρολόγια και κοσμήματα αλλά και μία αμύθητης αξίας συλλογή από πολυτελή οχήματα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι διατηρεί μία εξοχική λέσχη, στην οποία για να γίνει κανείς μέλος οφείλει να πληρώσεις τουλάχιστον 30.000 ευρώ ως συνδρομή, γεγονός που “απωθεί” τους ανεπιθύμητους.

Το σπίτι τους είναι μία έπαυλη 775 τ.μ. στην περιοχή Ντιούρσχολμ, η οποία έχει δεχθεί μία τεράστια ανακαίνιση, προκειμένου να γίνει εφάμιλλη ενός βασιλικού παλατιού. Μάλιστα, στο υπόγειό τους, φέρεται πως έχουν χτίσει ένα αληθινό χώρο σπα με πισίνα. Όσο για τους κοντινούς τους φίλους, η διάδοχος του σουηδικού θρόνου, πριγκίπισσα Victoria, βρίσκεται στον στενότερο κύκλο του ζευγαριού, καθώς ήταν συμμαθήτρια του Martin Söderström, αλλά και ο Peder af Jochnich, ιδρυτής της εταιρείας Oriflame, έχει τη χαρά να απολαμβάνει την παρέα τους.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved