Amber Heard: Κάνει γυμναστική μαζί με την 5 μηνών κόρη της

POP UP TEAM
/
27 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η 35χρονη ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από την προπόνηση που κάνει με την μικρή Oonah Paige.

Η Amber Heard καλωσόρισε την κόρη της στις 8 Απριλίου και από τότε η διάσημη ηθοποιός απολαμβάνει κάθε στιγμή με το μωρό της. Η ηθοποιός πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία της με την μικρή Oona Paige ενώ κάνουν γυμναστική μαζί.

Η 35χρονη σταρ φωτογραφήθηκε φορώντας αθλητικό μπουστάκι και κολάν γυμναστικής ενώ έκανε ασκήσεις με βαράκια για τα χέρια και όπως φαίνεται και στην φωτογραφία στο ένα χέρι κρατούσε το βαράκι και στο άλλο την 5 μηνών κόρη της.

“Multitasking μαμά” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η ηθοποιός είχε ανακοινώσει ότι έγινε μαμά με μια φωτογραφία της με την Oona Paige, όταν η κόρη της ήταν μόλις 12 εβδομάδων. Όπως είχε γράψει τότε: “Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι θέλω ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα εκτιμώ το πόσο σημαντικό είναι για εμάς τις γυναίκες να σκεφτούμε για ένα από τα πιο θεμελιώδη μέρη του πεπρωμένου μας με αυτό τον τρόπο”.

“Ελπίζω να φτάσουμε κάποια στιγμή σε ένα σημείο που θα είναι φυσιολογικό να μην θέλουμε υπενθύμιση για να “αποκτήσουμε κούνια”. Ένα μέρος μου θέλει να στηρίξει το γεγονός ότι η ιδιωτική μου ζωή δεν είναι δουλειά κανενός. Αλλά καταλαβαίνω ότι η φύση της δουλειάς μου με αναγκάζει να το ελέγξω αυτό”, είχε γράψει η σταρ καταλήγοντας ότι “η κόρη μου είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου”.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved