Η κόρη της Κέιτ Μος περπάτησε στην πασαρέλα με την αντλία ινσουλίνης της στέλνοντας ένα θετικό μήνυμα στα άτομα με διαβήτη

POP UP TEAM
/
30 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

 Η κόρη της Kate Moss δέχτηκε πολλά θετικά σχόλια στα social media για την απόφασή της να δείξει την αντλία στο runway.

H 18χρονη κόρη της Kate Moss, Lila, περπάτησε στην επίδειξη μόδας Fendi x Versace μαζί με την μητέρα της και εντυπωσίασε με το περπάτημά της.

Κι ενώ όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της αφού είχε ανοίξει το show του Richard Quinn στο Λονδίνο και στο ‘Fendance’ περπάτησε για πρώτη φορά μαζί με τη διάσημη μητέρα της, αυτό που πρόσεξαν όλοι ήταν ένα πολύ προσωπικό της “αξεσουάρ” πάνω στην πασαρέλα.

Το μοντέλο φορούσε στο πόδι της την αντλία ινσουλίνης που έχουν μαζί τους οι άνθρωποι με διαβήτη, στέλνοντας έτσι ένα θετικό μήνυμα σε όλα τα άτομα που ζουν με διαβήτη. Η Lila που έχει διαβήτη τύπου 1, που συνήθως εμφανίζεται στην εφηβεία και είναι μια χρόνια πάθηση, αποφασίζοντας να δείξει την αντλία την έκανε να μοιάζει ως κάτι “νορμάλ” όπως σχολιάστηκε και στα social media.

“Νομίζω ότι δεν ξέρουν πολλοί άνθρωποι ότι έχω διαβήτη” είχε πει σε συνέντευξή της στο The Kit το 2010 εξηγώντας πως “δεν είναι κάτι που φαίνεται οπότε κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει απλά όταν σε κοιτάει. Έχω τύπο 1”. Η Lila πλέον το έκανε “κάτι που φαίνεται” και πολλοί fans της στο Twitter και στο Instagram την ευχαρίστησαν: “Μου άρεσε που δεν έκρυψες την αντλία. Είσαι μια έμνευση σε τόσους πολλούς που ζουν με διαβήτη τύπου 1” έγραψε κάποιος ενώ μια μαμά συμπλήρωσε “σε ευχαριστώ για την 11χρονη κόρη μου”, τονίζοντας πως “δεν έχεις ιδέα πόσο πολύ μπορεί να εμπνεύσει αυτή η φωτογραφία τα νεαρά κορίτσια να δείξουν τον αληθινό εαυτό τους”.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved