Naomi Campbell: Aγκαλιά με την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια σε δείπνο στο Παρίσι

POP UP TEAM
/
8 Οκτωβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το μοντέλο συναντήθηκε με τον Υπουργό Τουρισμού και τη σύζυγό του σε εστιατόριο του Παρισιού.

Η Naomi Campbell που τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τα Μέσα, αφού κυριάρχησε στις Εβδομάδες Μόδας του Μιλάνου και του Παρισιού, λαμβάνοντας μέρος στις μεγαλύτερες επιδείξεις μόδας καταξιωμένων σχεδιαστών και εκπροσώπησε πρόσφατα τη βασίλισσα Ελισάβετ ως πρέσβειρα της φιλανθρωπικής οργάνωσης “Queen’s Commonwealth Trust” για τη στήριξη νέων ηγετών, συναντήθηκε με τον Βασίλη Κικίλια και τη Τζένη Μπαλατσινού στο Παρίσι.

Ειδικότερα, το μοντέλο ήταν εκεί με αφορμή το κλείσιμο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, ενώ ο Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην Πόλη του Φωτός για να παραβρεθεί στα επίσημα εγκαίνια της τουριστικής έκθεσης “Top Resa”, που σκοπό έχει να προωθήσει σε παγκόσμιο επίπεδο τον ελληνικό τουρισμό. Όπως δήλωσε, μάλιστα, ο κος Κικίλιας η χώρα μας έχει σπάσει το ρεκόρ, αφού οι επισκέπτες ακόμα και τον Οκτώβριο θα είναι σε υψηλά επίπεδα.

Από το πλευρό του, φυσικά, δεν μπορούσε να λείπει η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού, η οποία πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Συμπτωματικά, και η Naomi Campbell πριν από λίγο καιρό απέκτησε το πρώτο της παιδί, για το οποίο έχει δηλώσει πως δεν έχει ξαναβιώσει τέτοια ευτυχία.

Το ζευγάρι συναντήθηκε με το μοντέλο, σε γνωστό εστιατόριο του Παρισιού, όπου δείπνησαν και φυσικά απαθανάτισαν την ξεχωριστή αυτή στιγμή, με τη Naomi Campbell να αναρτά τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δες τη φωτογραφία:

kiksilais

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved