Madonna: “Ήθελα να αυτοκτονήσω”- Όλα όσα εξομολογήθηκε στον Jimmy Fallon

POP UP TEAM
/
11 Οκτωβρίου, 2021

H βασίλισσα της ποπ παραδέχθηκε πως έχει μετανιώσει για κάποιες αποφάσεις που πήρε στη ζωή της.

Για την προώθηση της ταινίας της που επικεντρώνεται στη συναυλία της Madame X, η Madonna εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Fallon με άκρως εξομολογητική διάθεση, καθώς η τραγουδίστρια αποκάλυψε κάποια πράγματα για την καριέρα της που αγνοούσαμε παντελώς.

Η βασίλισσα της ποπ που πρόσφατα λάνσαρε τη δική της σειρά ρούχων με hoodies και φούτερ, αποκάλυψε στον παρουσιαστή ποιες αποφάσεις στην καριέρα της μετάνιωσε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Fallon τη ρώτησε αν πράγματι είχε αρνηθεί τον ρόλο στην ταινία “Showgirls” που μέχρι σήμερα θεωρείται καλτ, με τη Madonna να απαντά πως πράγματι συνέβη αυτό, όμως δεν ήταν κάτι για το οποίο μετάνιωσε.

Από την άλλη, η τραγουδίστρια δήλωσε πως εκείνο που αληθινά μετάνιωσε ήταν που αρνήθηκε να υποδυθεί την Catwoman στην ταινία του Tim Burton “Batman Returns”, όπου εν τέλει έπαιξε η Michelle Pfeiffer. “Τις είδα και τις δύο και μετανιώνω που αρνήθηκα την Catwoman. Για τον απλό λόγο ότι ο ρόλος ήταν δυναμικός”, είπε χαρακτηριστικά η Madonna.

 http://youtu.be/6J6OG_ScuSA

Η είδηση όμως που έκανε τους πάντες να ξαφνιαστούν, ήταν ότι είχε αρνηθεί επίσης να συμμετέχει στην ταινία “Matrix”, κάτι για το οποίο και η ίδια μέχρι σήμερα δεν μπορεί να συγχωρέσει στον εαυτό της.

“Επίσης αρνήθηκα τον ρόλο στο “The Matrix”. Το πιστεύεις; Ήθελα να αυτοκτονήσω”, δήλωσε στην εκπομπή του Jimmy Fallon, αποκαλύπτοντας πως απέρριψε τον ρόλο της Trinity, που τελικά υποδύθηκε η Carrie-Anne Moss.

Η τριλογία “Matrix” κατόρθωσε να συγκεντρώσει 1.6 δισεκατομμύρια δολάρια στο international box office, με την τέταρτη ταινία να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2021.

Όπως υπογράμμισε η βασίλισσα της ποπ, είναι από τα λίγα πράγματα που έχει μετανιώσει στις σχεδόν 4 δεκαετίες που βρίσκεται στον χώρο. Όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter “έσπασε” από τις αποκαλύψεις της Madonna, με τους φαν της να αναρωτιούνται πώς θα ήταν η ταινία, αν τελικά είχε πει το ναι.

 http://youtu.be/U9odpRzarGs

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved