Lily Collins: Οι ρομαντικές φωτογραφίες με τον Charlie McDowell από το ταξίδι του μέλιτος

POP UP TEAM
/
13 Οκτωβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Σεπτέμβριο.

Η Lily Collins και ο Charlie McDowell μετά τον μαγευτικό γάμο τους τον Σεπτέμβριο ταξίδεψαν στην Σκανδιναβία για το ταξίδι του μέλιτος. Η 32χρονη ηθοποιός και ο 38χρονος σκηνοθέτης μοιράστηκαν στα social media φωτογραφίες από το ρομαντικό ταξίδι τους που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο το πόσο ερωτευμένοι είναι.

“Το ταξίδι του μέλιτος στη Σκανδιναβία μπορεί να τέλειωσε αλλά η περιπέτεια σίγουρα όχι” έγραψε η Lily στο Instagram της ανεβάζοντας μια φωτογραφία που τη δείχνει να κάθεται δίπλα στον σύζυγό της πάνω σε μια μικρή ξύλινη γέφυρα.

“Δεν μπορώ να φανταστώ ένα πιο αξιομνημόνευτο, μαγικό ταξίδι ως νεόνυμφοι και καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσουμε τις ζωές μας μαζί. Δεν θα ήθελα κανέναν άλλο για να μπαίνω σε αεροπλάνα και να κάνω ταξίδια με το αυτοκίνητο. Εύχομαι περισσότερες επικές εμπειρίες στο μέλλον” έγραψε η σταρ στη λεζάντα των φωτογραφιών που δείχνει το ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα φιλί αλλά και να κάνει κανό σε μια λίμνη. 

Ο McDowell ανέβασε αρκετές φωτογραφίες και στο δικό του Instagram γράφοντας “Σε αγαπάμε Σκανδιναβία. Σε ευχαριστούμε για μια περιπέτεια και ένα ταξίδι του μέλιτος που θα θυμόμαστε για μια ζωή. Θα σε ξαναδούμε”.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 4 Σεπτεμβρίου σε μια μικρή πριβέ τελετή στο Colorado και λίγες μέρες μετά ανακοίνωσαν στους fans τους ότι είχαν παντρευτεί ανεβάζοντας φωτογραφίες από την τελετή.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved