Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Περιμένουν δίδυμα

POP UP TEAM
/
29 Οκτωβρίου, 2021

Η ανάρτηση στο Instagram με το υπερηχογράφημα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς προχώρησε σε μια άκρως τρυφερή αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media αφού ανακοίνωσε πως εκείνος και η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ περιμένουν δίδυμα. Από την άλλη η Ζωή Δημητράκου αποκάλυψε πως γέννησε.

Μάλιστα, από το πρωί κυκλοφορούν φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να είναι έτοιμο να μεγαλώσει την οικογένειά του. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού HOLA, η καλλονή Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ βρίσκεται στην 12η βδομάδα της κύησής της, δηλαδή είναι ήδη τεσσάρων μηνών έγκυος.

Έτσι, το ζευγάρι επιβεβαίωσε τα χαρμόσυνα νέα, με μια ανάρτηση στο Instagram, δείχνοντας μας το υπερηχογράφημα των διδύμων που περιμένει σε λίγους μήνες.

Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντ

 

Λίγα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1985, στο Σάο Πέδρο του Φουνσάλ, στο νησί του Ατλαντικού Μαδέρα, που ανήκει στην Πορτογαλία. Είναι το τέταρτο και τελευταίο παιδί της Μαρία Ντολόρες ντος Σάντος Βιβέιρος ντα Αβέιρο (γενν. 1954) και του Χοσέ Ντινίς Αβέιρο (1953–2005).

Τα αδέλφια του ονομάζονται Έλμα (γενν. 1973), Ούγκο (γενν. 1975) και Κάτια (γενν. 1977). Ο μεγάλος αδερφός του, Ούγκο, αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά, ενώ οι δυο αδερφές του ήταν αρκετά μικρές για να βοηθήσουν τη μητέρα τους. Ο Ρονάλντο δεν ήταν καλός μαθητής, του άρεσε όμως το ποδόσφαιρο, και τον χαρακτήριζε η ταχύτητα από τότε.

Οκτώ ετών πήγε στην Αντορίνια (ΚΦ Αντορίνια ντε Σάντο Αντόνιο), μια ερασιτεχνική ομάδα. Ύστερα από δύο χρόνια πήγε στη Νασιονάλ, η οποία ήταν η μεγάλη ομάδα του νησιού, από τότε άρχισε να γίνεται γνωστός.

Ήταν μόλις δεκαπέντε ετών, και τον απέκτησε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σε λιγότερο από δύο χρόνια, είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ, ενώ είχε πετύχει και το πρώτο του γκολ, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον μεγάλων αγγλικών ομάδων.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved