Sarah Jessica Parker: Το συγκινητικό μήνυμα για τα 19α γενέθλια του γιου της που ζει μακριά της

POP UP TEAM
/
1 Νοεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους fans της μια νέα φωτογραφία του James.

Η Sarah Jessica Parker γιόρτασε τα 19α γενέθλια του γιου της, James, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Matthew Broderick.

H star ανέβασε στο Instagram μια νέα φωτογραφία του γιου της και μοιράστηκε με τους fans της ένα συγκινητικό μήνυμα με ευχές. Η 56χρονη διάσημη μαμά έγραψε: “Είναι 19 ετών. Δεν ξυπνά μαζί μας. Έχει τη ζωή του. Μακριά. Στις σπουδές του. Ανάμεσα σε νέους φίλους. Στέλνει σπίτι τις λεπτομέρειες. Υπάρχουν τόσα για να πούμε” και πρόσθεσε πως “οι νέοι ενήλικες δημιουργούν εντυπώσεις που διαρκούν. Ανοίγει τα νεαρά- ακόμα- μάτια του. Νέες σκέψεις. Νέα βιβλία. Νέα και διαφορετικά πρωινά. Αυτό το πρωινό είναι γλυκόπικρο. Που δεν είμαι μαζί του. Που του εύχομαι τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια”.

Η ηθοποιός εμφανώς συγκινημένη που ο έφηβος γιος της έχει φύγει από την οικογενειακή εστία για τις σπουδές της, τέλειωσε την ευχή της, γράφοντας “ο Σκορπιός μας. Το μωρό μας του Οκτωβρίου. Ο JW μας. Χαρούμενα Γενέθλια. Μπαλόνια. Κεριά. Ελπίζω κάθε γενέθλια ευχή σου να βγει αληθινή”. 

Η Parker που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της και τις 12χρονες δίδυμες Tabitha και Marion Loretta πρόσφατα είχε ανεβάσει στο Instagram της φωτογραφίες των παιδιών της με αφορμή την επιστροφή τους στο σχολείο. Όπως είχε γράψει τότε “μέσα σε 7 μέρες, ένας ξεκινά πρωτοετής στο κολέγιο και τα άλλα δύο στην 7η τάξη. Το σπίτι είναι διαφορετικό. Εμείς είμαστε διαφορετικοί. Μας χρειάζονται περισσότερο. Και πολύ λιγότερο”.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved