Kate Moss: Πιο σέξι από ποτέ στη νέα της φωτογράφιση

POP UP TEAM
/
2 Νοεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

To 47χρονο μοντέλο μάς θύμισε τις εμφανίσεις της από τα 90s.

Η Kate Moss υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα των 90s με τις φωτογραφίσεις της και το στιλ της να γίνονται πρότυπο ομορφιάς για πολλούς νέους της γενιάς της. H 47χρονη πλέον σταρ και επιχειρηματίας έχει καταφέρει μέσα από τα νέα της projects να γίνει ξανά αγαπημένη του νεανικού κοινού, αποδεικνύοντας ότι το μόντελινγκ δεν σταματά μετά τα 40.

Η Moss φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Self Service σε μια σειρά από πόζες που θύμισαν πολύ τις φωτογραφίσεις που έκανε στα 90s. Το μοντέλο φορώντας ένα λευκό T-Shirt πόζαρε με ένα τσιγάρο στο χέρι και κοιτώντας με νόημα την κάμερα ενώ σε μια άλλη τα μαλλιά της πέφτουν στο πρόσωπό της ενώ εκείνη κρατά σφιχτά το μπλουζάκι της.

Σε μια άλλη σειρά φωτογραφιών, η Moss φοράει μόνο το εσώρουχό της ενώ κάθεται σε μια καρέκλα πίνοντας το ποτό της και κρύβοντας το στήθος της. 

Η Moss φορώντας ένα little black dress ποζάρει με πολύ διακριτικό μακιγιάζ και τσιγάρο στο χέρι.

Σε μια άλλη φωτογραφία φοράει ένα κόκκινο δερμάτινο φόρεμα ενώ ποζάρει μπροστά σε μια μεγάλη φωτογραφία της.

Η Moss που έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο μεγάλους οίκους μόδας και έχει το δικό της πρακτορείο μοντέλων έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι η επιτυχία που γνώρισε στην καριέρα της δεν έγινε μέσα σε μια μέρα: “Μπορεί να φαίνεται ότι η καριέρα μου χτίστηκε σε μια μέρα, αλλά δεν έγινε έτσι. Βασικά έμενα μόνη μου από τότε που ήμουν 17 ετών”, είχε πει ενώ είχε τονίσει για τις πόζες που την έκαναν διάσημη πως “δεν μου αρέσει να φωτογραφίζομαι ως εγώ. Μου αρέσει να είμαι κάποια άλλη. Σε μια φωτογραφία είναι δύσκολο να είσαι ο εαυτός σου. Αλλά όταν υποδύεσαι κάποιον άλλο είναι ωραίο. Είναι διασκεδαστικό. Το κάνει πιο ενδιαφέρον”.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved