Matthew Perry: Ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του – Θα αναφέρεται στον εθισμό του και τα παρασκήνια των “Friends”

POP UP TEAM
/
2 Νοεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο ηθοποιός μόλις υπέγραψε μία συμφωνία πολλών εκατομμυρίων για το επερχόμενο βιβλίο του.

Τίποτα δεν στενοχώρησε περισσότερο τους φαν της σειράς “Friends”- εκτός από τον θάνατο του τηλεοπτικού Gunther- από την ατημέλητη εμφάνιση του Matthew Perry στο reunion επεισόδιο, 17 χρόνια μετά το τέλος της πιο επιτυχημένης κωμικής εκπομπής όλων των εποχών. Οι δυσκολίες του με τον εθισμό, τα προβλήματα που αντιμετώπιζε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και η μετέπειτα καριέρα του δεν αποτελούν άγνωστα κεφάλαια της ζωής του προς το κοινό, έτσι ο ίδιος αποφάσισε να τα διηγηθεί με τον χιουμοριστικό τρόπο που μόνο εκείνος γνωρίζει στην επερχόμενη αυτοβιογραφία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός μόλις υπέγραψε με τον οίκο Flatiron Books, μία θυγατρική του εκδοτικού κολοσσού, Macmillan, για την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου που θα του επιφέρει έσοδα, νούμερα με πολλά μηδενικά. Πιο συγκεκριμένα, η Flatiron Books κατάφερε να αγοράσει τα δικαιώματα για το βιβλίο του Perry, ύστερα από τη σχετική δημοπρασία που έλαβε χώρα, το οποίο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2022.

Μέσα από το βιβλίο του, ο ηθοποιός θα αναφερθεί στην εποχή των γυρισμάτων της σειράς που τον ανέδειξε στο ευρύ κοινό, κατά την οποία όπως παραδέχθηκε στο reunion επεισόδιο, είχε πολύ άγχος και δεν μπορούσε να δεχθεί εύκολα την αποτυχία. Επιπλέον, ο ίδιος δεν θα παραλείψει να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα του εθισμού του και τη μάχη που έδωσε για να απεμπλακεί από αυτόν μια για πάντα.

Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο που εκδίδει ένας από τους πρωταγωνιστές των “Friends”, με την εκδότρια της Flatiron Books, Megan Lynch, να είναι σίγουρη για την επιτυχία της αυτοβιογραφίας του Matthew Perry. “Χρειαζόμαστε το χιούμορ, χρειαζόμαστε την κάθαρση και πρέπει να συμφωνήσουμε σε κάτι – η ξεχωριστή ιστορία του Matthew – αφηγούμενη από την αμίμητη φωνή, είναι αυτό. Το βιβλίο του Matthew έχει ασυναγώνιστη δυνατότητα να φέρει τους ανθρώπους μαζί, κάτι που μοιάζει ειδικά αυτή την περίοδο κινητήριος δύναμη, μια στιγμή απομόνωσης και διαχωρισμού”, δήλωσε η Lynch.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved