Bigi ‘Blanket’ Jackson: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του 13 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του, Michael Jackson

POP UP TEAM
/
3 Νοεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η σπάνια εμφάνιση του μικρότερου γιου του βασιλιά της ποπ για καλό σκοπό.

Αν και η Paris Jackson αποτελεί την πιο γνωστή από τα τρία παιδιά του Michael Jackson, η εμφάνιση του Bigi, που μέχρι τώρα γνωρίζαμε ως Blanket, ήταν εκείνη που προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον, αφού ο μικρότερος γιος του βασιλιά της ποπ δεν είχε βγει ξανά στην τηλεόραση. 

Ειδικότερα, ο Bigi εμφανίστηκε στην εκπομπή “Good Morning Britain”, 13 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του, για να μιλήσει για την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος, ακολουθώντας το παράδειγμα του Michael Jackson, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε τέτοια θέματα.

Ο 19χρονος Bigi, που στην παιδική του ηλικία είχε το ψευδώνυμο Blanket, βρισκόταν στο Halloween πάρτι του αδερφού του, που έλαβε χώρα στην ιδιοκτησία της οικογένειας στο Λος Άντζελες, μέσα από το οποίο επιθυμούσαν να συγκεντρώσουν χρήματα για τον φιλανθρωπικό οργανισμό Heal Los Angeles Foundation.

“Πιστεύω πως είναι σημαντικό να το γνωρίζουμε όλοι. Και νομίζω πως έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε, αλλά η γενιά μας ξέρει πόσο σημαντικό είναι”, δήλωσε σχετικά με την κλιματική αλλαγή, για την οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα το COP26 συνέδριο όπου έδωσαν το παρών οι αρχηγοί των κρατών.

Επιπλέον, ο μικρότερος γιος του Jackson, ο οποίος ήταν μόλις 7 ετών όταν έχασε τον πατέρα του, αναφέρθηκε, φυσικά, στον μουσικό θρύλο, περνώντας μπροστά από τα iconic outfit που υπήρχαν στον χώρο. “Υπάρχει πολλή ιστορία σε αυτό το σπίτι και στο στούντιο. Αυτό ήταν. Αυτό είναι που ο καθένας από εμάς θέλει να κάνει: να κάνει πράγματα όπου οι άνθρωποι απολαμβάνουν, από τα οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων επωφελούνται”, είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved