Jessica Simpson: Η μάχη της με το αλκοόλ- “Αυτή η γυναίκα είναι μια αγνώριστη εκδοχή του εαυτού μου”

POP UP TEAM
/
4 Νοεμβρίου, 2021

Στα 17 της έγινε διάσημη, στα 19 ήταν ήδη εκατομμυριούχος, στα 35 της πάλευε με τον αλκοολισμό και τα χάπια.

Αν και η καριέρα της στη μουσική και στον κινηματογράφο είχε μια επιτυχημένη αλλά μικρή διάρκεια, η Jessica Simpson κατάφερε να αναδειχθεί στον χώρο των επιχειρήσεων με τις κερδοφόρες συμφωνίες της και το brand της που μέχρι σήμερα τής αποφέρει εκατομμύρια. Και όμως μπορεί σήμερα να είναι ευτυχισμένη ως μαμά 3 παιδιών και ερωτευμένη σύζυγος, η ίδια τα τελευταία 4 χρόνια πέρναγε τον δικό της προσωπικό αγώνα.

Πριν από έναν χρόνο, η Simpson κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της στην οποία έκανε ορισμένες σοκαριστικές αποκαλύψεις, όπως το ότι είχε δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση στα 6 της χρόνια και για το πρόβλημα με τον εθισμό της στο αλκοόλ. 

Σχετικά με το τελευταίο, η επιχειρηματίας μίλησε ξανά, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της από το 2017 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ομολογουμένως ήταν αγνώριστη, όπως υπογραμμίζει και η ίδια στο συγκινητικό μήνυμα που πρόσθεσε.

“Αυτό το άτομο νωρίς το πρωί της 1ης Νοεμβρίου του 2017, είναι μία αγνώριστη εκδοχή του εαυτού μου. Είχα τόσο πολλή αυτο-εξερεύνηση να ξεκλειδώσω και να ανακαλύψω. Ήξερα εκείνη τη στιγμή πως θα επέτρεπα στον εαυτό μου να πάρει πίσω το φως μου, να δείξει τη νίκη στην εσωτερική μάχη αυτοσεβασμού και το θάρρος σε αυτό τον κόσμο με αιχμηρή καθαρότητα. Προσωπικά, για να το κάνω αυτό, χρειάστηκα να σταματήσω να πίνω αλκοόλ γιατί διατηρούσε το μυαλό και την καρδιά μου να περιστρέφονται στην ίδια κατεύθυνση και ειλικρινά ήμουν εξουθενωμένη.Ήθελα να νιώσω τον πόνο για να μπορώ να τον κουβαλάω ως τιμητικό έμβλημα. Ήθελα να ζήσω όπως ένας ηγέτης και να σπάσω τους κύκλους – χωρίς να κοιτάξω πίσω μετανιωμένη και με τύψεις για οποιαδήποτε επιλογή έκανα και θα κάνω στο υπόλοιπο της ζωής μου σε αυτό τον όμορφο κόσμο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν 4 χρόνια. Μοιάζει ίσως με 2. Νομίζω πως αυτό είναι καλό πράγμα. Υπάρχει μεγάλο στίγμα γύρω από τη λέξη αλκοολισμός ή τη λεζάντα ενός αλκοολικού. Η πραγματική δουλειά που έπρεπε να γίνει στη ζωή μου ήταν να δεχθώ πραγματικά την αποτυχία, τον πόνο, τη διάλυση και το αυτο-σαμποτάζ. Το αλκοόλ δεν ήταν το πρόβλημα. Εγώ ήμουν. Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Δεν σεβόμουν τη δύναμή μου. Σήμερα το κάνω. Έχω συμφιλιωθεί με τους φόβους και έχω αποδεχθεί τα κομμάτια της ζωής μου που είναι απλά λυπηρά. Κατέχω την προσωπική μου δύναμη με κουράγιο ψυχής. Είμαι απόλυτα ειλικρινής και άνετα ανοιχτή. Είμαι ελεύθερη.”

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved