Jennifer Aniston: Πόσα χρήματα έχει ξοδέψει για να δείχνει νέα;

POP UP TEAM
/
8 Νοεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Αποκαλύφθηκε το χρηματικό ποσό που έχει ξοδέψει η ηθοποιός για να διατηρεί τη νεανική της όψη

Δημοσιεύματα των ξένων μέσων αποκάλυψαν το απίστευτο χρηματικό ποσό που έχει ξοδέψει η Jennifer Aniston από το 2000 μέχρι σήμερα για να διατηρήσει τη νεανική της όψη, το οποίο ανέρχεται στα 1.46 εκατομμύρια δολάρια συνολικά.

Εκτός από πλαστικές επεμβάσεις, η ηθοποιός έχει κάνει και αρκετές θεραπείες, και μια σύγκριση φωτογραφίας της ίδιας από 17 χρόνια πριν με μια σημερινή αρκεί για να αποδείξει τις φήμες.

Η αυστηρή δίαιτα που ακολουθεί κοστίζει περίπου 19.000 δολάρια. Στο παρεθλόν, η Aniston είχε εξομολογηθεί πως στην αρχή δεν πρόσεχε πολύ την διατροφή της, αλλά μπήκε σε πρόγραμμα όταν ένας κυνηγός ταλέντων της είπε πως ήταν “πολύ παχουλή”. Τελικά, ακολούθησε τη δίαιτα Atkins ενώ επίσης λέγεται πως είναι πελάτης του Diet Designs, μιας εταιρείας στο Hollywood που παραδίδει ισορροπημένα γεύματα σε διάσημους πελάτες.

8faddd94343554675c59a15cda3975d0

Τα δημοσιεύματα επίσης αναφέρουν πως η ηθοποιός έχει ξοδέψει 8.000 δολάρια για να διατηρήσει τη φρεσκάδα του προσώπου της με μη επεμβατικά lasers και face lifts που ανανεώνουν το δέρμα. Ακόμα, ξοδεύει περίπου 48.000 δολάρια για τα πόδια της, το make-up, τα φρύδια και το μαύρισμά της, ενώ η ρινοπλαστική της κόστισε 24.000 δολάρια και περίπου 6.000 δολάρια η ανόρθωση στήθους.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved