Χάιντι Κλουμ: Στο πλοίο για Μύκονο με τον σύντροφό της – Απόβαση μοντέλων του γερμανικού Next Top Model στο νησί

POP UP TEAM
/
8 Νοεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Χάιντι Κλουμ ανάρτησε φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της με το πλοίο της γραμμής για τη Μύκονο, όπου θα συνεχιστούν τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model.

Στη Μύκονο μεταβαίνει η Χάιντι Κλουμ, για τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model, με το πλοίο της γραμμής και με τη συνοδεία του συντρόφου της, Τομ Κάουλιτζ.

Η 48χρονη Γερμανίδα σταρ είναι παρουσιάστρια του Next Top Model της Γερμανίας από το 2006 έως σήμερα και βρέθηκε στην Ελλάδα για τις ανάγκες του πρότζεκτ. Μετά τα γυρίσματα στο Ζάππειο, η παραγωγή μεταφέρεται στη Μύκονο, όπου θα δοθεί συνέχεια…

Η Χάιντι Κλουμ ανάρτησε φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της με το πλοίο, το οποίο σάλπαρε νωρίς το πρωί της Κυριακής. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να δείξει πόσο ευτυχισμένη νιώθει με τον σύζυγό της, τον οποίο φιλάει στο κατάστρωμα, καθώς το πλοίο απομακρύνεται από τον Πειραιά.

Παραμένει άγνωστο αν οι δύο διάσημοι guest κριτές της εκπομπής, η σούπερ σταρ της ποπ Kylie Minogue και ο σχεδιαστής Jean Paul Gaultier, θα δώσουν το “παρών”.

Έφθασαν στη Μύκονο τα μοντέλα του γερμανικού Next Top Model
Την ίδια ώρα, απόβαση μοντέλων λάμβάνει χώρα στη Μύκονο, αφού το νησί θα μετατραπεί σε μια απέραντη πασαρέλα. Οι παίκτριες του γερμανικού Next Top Model κατέφθασαν στο νησί των ανέμων όπου θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα για τις ανάγκες του reality μόδας.

Η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε την άφιξη μοντέλων και τα μέλη της παραγωγής -150 άτομα στο σύνολό τους- που έφτασαν με ναυλωμένη πτήση της Αegean από την Αθήνα και στο αεροδρόμιο τούς περίμεναν δύο πούλμαν και τρία VIP βανάκια για να τους παραλάβουν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα γυρίσματα θα διαρκέσουν δέκα ημέρες και θα πραγματοποιηθούν στα πιο διάσημα σημεία του νησιού, σε αγαστή συνεργασία με τον δήμο Μυκόνου, ο οποίος φρόντισε ήδη να φρεσκάρει με λεύκο χρώμα τα σκαλιά στην περιοχή των Μύλων και να διευκολύνει την παραγωγή του σώου.

Το Germany’s Next Top Model προβάλλεται στο κανάλι ProSieben και το παρακολουθούν τρία εκατομμύρια τηλεθεατές, γεγονός που θα αποτελέσει τεράστια διαφήμιση για τη Μύκονο.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved