Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Η οργή της για τα πικρά σχόλια- “Να σταματήσω να γερνάω; Να εξαφανιστώ;”

POP UP TEAM
/
9 Νοεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

“Θέλουν να μας πονάει αυτό που είμαστε σήμερα, είτε γερνάμε φυσιολογικά, είτε όχι” τονίζει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ προσθέτοντας ότι αυτό δεν συμβαίνει στους άνδρες.

Βλέποντας τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ υποθέτουμε ότι πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα που τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό της, έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και δεν την ενδιαφέρουν τα αρνητικά σχόλια που ενδεχομένως να γράφονται για εκείνη.

Η ίδια έχει συνδέσει το όνομά της με στυλάτες και δημιουργικές εμφανίσεις σε καθημερινό επίπεδο και που έχει αποτελέσει ίνδαλμα για πολλές γυναίκες.

Kι όμως, η διάσημη ηθοποιός με το ιδιαίτερο στιλ εκνευρίζεται με τα μισογυνικά σχόλια που γίνονται για την ηλικία της και το τρόπο που φαίνεται το πρόσωπό της.

Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, μίλησε με οργή για όσα γράφονται για την ηλικία των γυναικών και τα γκρίζα μαλλιά. Και εξέφρασε πολλές γυναίκες.

“Γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά. Έχει γκρίζα μαλλιά;” είπε η Πάρκερ αναφερόμενη στις φωτογραφίες της με τις φυσικές γκρίζες μπούκλες που έγιναν viral αφού εθεάθη να γευματίζει με φίλους της τον Ιούλιο.

cdc5753ebbe349d08b90f0787134b856

Την “έκρηξη” της πυροδότησε ακόμα η κριτική που δέχθηκε η ίδια και οι συμπρωταγωνίστριές της στο “Sex and the City” για το πώς άλλαξε η εμφάνισή τους με την πάροδο του χρόνου.

“Υπάρχει τόση πολλή μισογυνική φλυαρία όσον αφορά εμάς (τις γυναίκες) που ποτέ δεν θα γινόταν για έναν άνδρα”, ανέφερε η 56χρονη ηθοποιός.

“Κάθομαι με τον (παρουσιαστή) Άντι Κοέν και είναι όλος γκρίζα μαλλιά και είναι θεσπέσιος. Γιατί είναι OK για αυτόν; Δεν ξέρω τι να σας πω παιδιά!”

Τα δύο μέτρα και σταθμά είναι κάτι που η σταρ της νέας σειράς “And Just Like That…” και πολλές άλλες διάσημες συναδέλφοι της ανέχονται εδώ και χρόνια. Αλλά στην εποχή του Instagram, του Twitter και του TikTok, η Πάρκερ πιστεύει ότι ο εξονυχιστικός έλεγχος για την εμφάνιση των ανθρώπων έχει γίνει πιο έντονος.

Η ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους τα social media. Που τους επιτίθενται και που ορίζουν τα δικά τους πρότυπα, χωρίς ουσιαστικά να ξέρουν τι θέλουν. Τη μία σχολιάζουν τις πολλές ρυτίδες του χρόνου, την άλλη ότι δεν έχει πολλές ρυτίδες, άρα έκανε πλαστική.

“Ειδικά στα social media. Όλοι έχουν κάτι να πουν. Έχει πολλές ρυτίδες, δεν έχει πολλές ρυτίδες”. Είναι σχεδόν σαν να μην θέλουν οι άνθρωποι να είμαστε οκ με αυτό που είμαστε σήμερα, σαν να απολαμβάνουν να μας πονάει αυτό που είμαστε σήμερα, είτε επιλέγουμε να γερνάμε φυσιολογικά και να μη φαινόμαστε τέλειοι, είτε αν κάνουμε κάτι αν αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα”, σχολίασε η Πάρκερ.

“Ξέρω πώς μοιάζω. Δεν έχω άλλη επιλογή”, πρόσθεσε. “Τι να κάνω για αυτό; Να σταματήσω να γερνάω; Να Εξαφανιστώ;”

 

 

  

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved